Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 689
  • 13 814
  •   3
Отговори
# 7 425
И друг път съм препоръчала и сега пак ще препоръчам д-р Елмония Арнаудова. Много приятна и компетентна по мое усмотрение. Кабинетът й е на "В. Априлов".  

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 09:01 от @steraki

# 7 426
Навярно искате да кажете "по мое мнение". Усмотрение е съвсем различно нещо.
Потвърждавам негативното мнение за Милинич и положителното за Гюлев-младши.

# 7 427
Приемам забележката за провописа, но за значението:
http://rechnik.info/усмотрение

# 7 428
За екг към касата- д-р Димитров или д-р Тодорова

Д-р Димитров не разполага с апарат в кабинета във ВМИ, а д-р Тодорова е в отпуск, след това няма свободен час до края на март. Опитах да се обадя в МЦ Кючук Париж, където поне официално се води, че работи д-р Димитров, но телефонът им дава само заето. ЕКГ ми е необходимо спешно.

Незнам дали ще ви направят горе в детска клиника в отделението?

# 7 429
  • Точно където трябва
Може ли препоръка за лекар за операция на херния?

# 7 430
Благодаря на всички за мненията за добър УНГ. В крайна сметка реших да отидем до д-р Атанас Гюлев в Пълмед.
Сега обаче търся невролог за майка ми- с плексид е от един месец има ужасни болки в единия крак,чак трудно ходи. Ще ми е най- удобно ако знаете добър лекар невролог  в Пълмед, за да може да съчетаем двата прегледа в един ден,тъй като не сме от Пловдив.

# 7 431
Плексита е на рамото, не е на краката.
От Пълмед съм крайно недоволна аз. Naughty

# 7 432
Д-р Тодорова в Пълмед, невролозите във втора градска са много добри.

# 7 433
  • Пловдив
За екг към касата- д-р Димитров или д-р Тодорова

Д-р Димитров не разполага с апарат в кабинета във ВМИ, а д-р Тодорова е в отпуск, след това няма свободен час до края на март. Опитах да се обадя в МЦ Кючук Париж, където поне официално се води, че работи д-р Димитров, но телефонът им дава само заето. ЕКГ ми е необходимо спешно.

Незнам дали ще ви направят горе в детска клиника в отделението?

Опитах, отказаха ми в отделението. Благодаря на всички за съветите, в крайна сметка направих ЕКГто в друг град  Sad

# 7 434
Ендокринолог - Нарцис Калева. Не водете децата си там,  скъпи майки. Груба и неприветлива жена.
Диетите, които изготвя са непосилни за едно по малко дете. Освен това е ясно , че това което препоръчва е на прага да съществуваш и е ясно, че ще свалиш бързо излишните килограми. Това, което тя толерира е глад. Да, така всеки може и сам да си направи   менюто за седмица. За по големи осъзнати деца, които знаят защо го правят е по приемливо. Но как да обясниш на едно малко дете защо това му е нужно. То ще усети само недостиг на храна  и ще е много нещастно, че нещата от вчерашния ден са много различни.
Мнението ми е, че при малките деца трябва да са по различни и по плавни нещата. Това е да си добър специалист, да направиш индивидуална програма според начина на хранене досега на всяко дете, а не всички да бъдат по една обща процедура.

# 7 435
Д-р Халил гинеколожката добър диагностик/лекар ли е? Повечето мнения са от ЖК, а аз имам инфекция. Някой има ли впечатление?

# 7 436
  • Пловдив
Д-р Халил гинеколожката добър диагностик/лекар ли е? Повечето мнения са от ЖК, а аз имам инфекция. Някой има ли впечатление?
преди години ходих, нв останах доволна.

# 7 437
Здравейте,
Моля за мнени за д-р Котева-не става дума за следене на бременост,преглед/явно някакво възпаление/ и цитонамазка.Доколкото ми е известно приема в ДКЦ II

# 7 438
Здравейте,
Моля за мнени за д-р Котева-не става дума за следене на бременост,преглед/явно някакво възпаление/ и цитонамазка.Доколкото ми е известно приема в ДКЦ II

Лично не, но сестра ми е доволна от нея.

# 7 439
Здравейте,имам спешна нужда от съдов хирург. Не сме от Пловдив,но днес ще ходим там по друг здравословен проблем.
Тук в нашия град имат съмнения за баща ми,че има тримбофлебит,но никой не му обърна внимание.
Иска ми се днес да съчетая двата прегледа с едно ходене до Пловдив.
Къде могат да го прегледат веднага,има направление за хирург.

Общи условия

Активация на акаунт