Бял списък за гр. Пловдив

• 2 776 251
  • 13 407
  •   3
Отговори
# 7 665
  • Пловдив
Жан Читалов-Транспортна болница.

И аз съм "за" Жан Читалов, но нямам опит с разбиване на камъни, а с гестационна хидронефроза. Диагностицира лека форма и не тръгна да препоръчва някакви инвазивни процедури или медикаменти, а ме успокои, че нищо не трябва да правя, освен да спя на лявата страна до края на бременността. Преди него бях при друг уролог и ситуацията беше доста различна.

# 7 666
Здравейте, моля за препоръка за добър педиатър по ЗК в района на ПУ Паисий Хилендарски, център.

# 7 667
може ли да ми препоръчате съдов хирург, който работи с касата и преглежда с доплер

# 7 668
може ли да ми препоръчате съдов хирург, който работи с касата и преглежда с доплер

Д-р Красимир Вакрилов -жк Тракия . Перфектен лекар и човек. http://dkc5.com/%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8 … D1%8F-%E2%84%9614

# 7 669
Д-р Красимир Вакрилов -жк Тракия . Перфектен лекар и човек. http://dkc5.com/%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8 … D1%8F-%E2%84%9614
Същият ли, който работи и  в пълмед, и е участвал в мастър шеф

# 7 670
Същият ли, който работи и  в пълмед, и е участвал в мастър шеф

Същият е. Впоследствие разбрах, че работи и в Пълмед. А, че е участвал в Мастър шеф...едно от безбройните му хобита. Невероятно енергичен. Не е комерсиален. Дано останете със същото впечатление  и Вие!

# 7 671
Здравейте, търся препоръки за педиатър, по възможност в Тракия.. благодаря! Blush

# 7 672
  • Карлово/ Пловдив
Да добавя и аз питане. Добър уролог, който да разбива камъни?

Д-р Петър Антонов - урология на хирургиите и ДКЦ " Св. Георги "
Д-р Кабадозов - Парк Хоспитал.

Д-р Вакрилов е добър лекар - съдов хирург и прекрасен човек! Наистина не е комерсиален.

Уролога д-р Богдана Попова не я познавам и нямам мнение.

# 7 673
Може ли препоръка за ревматолог?
Д-р Лина Стоянова от Каспела има и частен кабинет.
Доц. Мариела Генева началник на ревматология на Св. Георги, приема и в частен кабинет.
Проф. Мария Панчовска в болница и частен кабинет.
Д-р Юли Спасов ДКЦ 5 Тракия и еврохоспитал.
Поздрави!
А някакви координати на Д-р Лина Стоянова можете ли да дадете?

# 7 674
Искам да похваля д-р Св. Попов - ортопед, ДКЦ 1, който незнайно защо е попаднал в черния списък.
Днес бях при него и останах изключително доволна и най-вече спокойна, след всичко, което ми каза. bouquet

# 7 675
Аз също съм от доволните от него пациенти. Всеки от нас има моменти, в които е по-остър към околните, но за мен специално е важен професионализма и намирането на адекватно решение на здравословния проблем.

# 7 676
  • Карлово/ Пловдив
Може ли препоръка за ревматолог?
Д-р Лина Стоянова от Каспела има и частен кабинет.
Доц. Мариела Генева началник на ревматология на Св. Георги, приема и в частен кабинет.
Проф. Мария Панчовска в болница и частен кабинет.
Д-р Юли Спасов ДКЦ 5 Тракия и еврохоспитал.
Поздрави!
А някакви координати на Д-р Лина Стоянова можете ли да дадете?

Мога, да! Пиши ми на лично!

# 7 677
Здравейте! Следващият месец предстои да раждам.Някой може ли да препоръча личен лекар за деца в Кючук Париж и да даде координати?
Живеем до парк Белите брези,т.е. най-близо са МЦ Кючук Париж и ДКЦ7. Благодаря на всички отзовали се.

# 7 678
Аз малката в записах при Мая Читалова в ДКЦ-то на Събота пазар.
За сега дъм доволна. Малко е странна и рязка като характер, но ми се струва в час, не се чака много и винаги ми е отговаряла като има нещо.

# 7 679
Здравейте!
Търся препоръки за детски нефролог.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт