Бял списък за гр. Пловдив

• 2 830 434
  • 13 654
  •   4
Отговори
# 8 400
  • Пловдив
И тук във форума и из други сайтове из интернет.

# 8 401
Търся мнение за аг за следене на бременност и израждане, работещ със здравна каса? Бях се спряла на др Топалова от Селена, но се оказа, че не работи със здравна каса.
 За Д-р Хагоп Карагьозян чета добри отзиви.

Др Мерджанова, Св Георги, а кабинетът ѝ е на Ал. Стамболийски 107

# 8 402
И тук във форума и из други сайтове из интернет.
Почети и в Черния списък. И не си го причинявай.....моля, те!В града ни е пълно с много по-добри алтернативи за следене на бременност( казвам го от опит- раждала съм при него и бях доволна, ама то леко и бързо естествено раждане, нямаше какво да му обърка......но, след това имам много лош опит с операция и последствията от нея, затова си позволих да се изкажа)

# 8 403
  • Пловдив
За кардиохирургията на ВМИ-Проф.Въжев

# 8 404
  • Пловдив
За кардиохирургията на ВМИ-Проф.Въжев
Чудесен лекар! С отлични впечатления съм от него.

Моля, препоръчайте ми детски гастроентеролог.

# 8 405
  • Карлово/ Пловдив
Детски гастроентеролог - Д-р Иван Янков - педиатър, детски гастроентеролог - УМБАЛ " Св. Георги" - клиника по педиатрия , отделение по гастроентерология приема и на кабинет.

За уролог Д-р Петър Антонов
За УНГ - Д-р Бешкова, д-р Маджарова, д-р Арнаудова, д-р Христо Петров.

За Кардиохирургия проф. Заприн Въжев.

# 8 406
Моята бременност я следеше д-р Мария Матеева, която работи в Ню лайф. Работи със ЗК. Изключително съм доволна! Адекватно поведение предвид рисковата бременност, която имах. Благодарение на нейното поведение родих живо и здраво дете.
За рутинен АГ преглед посетих д-р Деница Краевска в Торакс и останах доста доволна.

# 8 407
А професора извършва ли операции или само дава наставления?
Нямам идея кой ще извърши самата операция, но може би няма да е той, а някой от другите лекари там.

# 8 408
  • Пловдив
За д-р Пепеланов на регистратурата на "Селена" ли се записва час? Къде се плаща?

# 8 409
  • Точно където трябва
Информация за д-р Анеса Георгиева някой може ли да сподели? Къде работи, как се записва при нея, контакти?

# 8 410
За д-р Пепеланов на регистратурата на "Селена" ли се записва час? Къде се плаща?
Да. Плащаш също там.

# 8 411
  • Пловдив
А преди или след прегледа се плаща?

# 8 412
Не вярвам да има разлика с другите лекари, които преглеждат в Селена. Първо минаваш през регистратурата, въвеждат данни за пациента в компютъра, казват ти в кой кабинет да заведеш детето, като ти дават бележка, която даваш на лекаря. След това плащаш на базата на това, което е вписал по време на прегледа самия лекар, върху същата тази бележка. Такъв е принципа при гинеколозите и при очната, не мисля, че при д-р Пепеланов е по-различно.

# 8 413
Детски гастроентеролог - Д-р Иван Янков - педиатър, детски гастроентеролог - УМБАЛ " Св. Георги" - клиника по педиатрия , отделение по гастроентерология приема и на кабинет.

+1 за д-р Янков, страхотен лекар и човек. Бяхме преди две седмици при него, очаровани сме.
Кабинета му е в пресечка на бул. Руски, тел.  0889 582 886
Работи по здравна каса, но доста се чака, защото работи и в София и във ВМИ.

# 8 414
Не вярвам да има разлика с другите лекари, които преглеждат в Селена. Първо минаваш през регистратурата, въвеждат данни за пациента в компютъра, казват ти в кой кабинет да заведеш детето, като ти дават бележка, която даваш на лекаря. След това плащаш на базата на това, което е вписал по време на прегледа самия лекар, върху същата тази бележка. Такъв е принципа при гинеколозите и при очната, не мисля, че при д-р Пепеланов е по-различно.
Няма връзка с въпроса, но при очната не е така. Не минаваш през регистратура, защото те регистрират в самия кабинет и си плащаш там след прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт