Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 282
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 8 670
Някой има ли мнение за др. Янков - детски гастроентеролог?

# 8 671
  • Пловдив
С отлични впечатления съм от него. Много внимателен и отзивчив.

# 8 672
Изключителен лекар!

# 8 673
  • Пловдив
И от мен плюс за д-р Янков - страхотен специалист с отличен подход към децата.

# 8 674
  • Пловдив
Да питам...при симптоми и тремор като за паркинсон на какъв лекар се ходи и ако може препоръки?

# 8 675
Ходи се на невролог. За съжаление не мога да дам препоръки.

# 8 676
  • Пловдив
Четох за проф.З.Захариев на Пещерско...и в Каспела, че има експертна комисия за диагноза и лечение на Паркинсонова болест...

# 8 677
  • Близко съм
Здравейте, добър нефролог да ми препоръчате, каза ми за Димитър Николов мнение?!

# 8 678
  • Пловдив
Ако става въпрос за д-р Димитър Николов от Хипократ - много добър специалист и човек.

# 8 679
  • Близко съм
Ако става въпрос за д-р Димитър Николов от Хипократ - много добър специалист и човек.

Ами да каза ми,че и там приемал и ВМИ май беше . Мисля че е същият ,защото и са Пихократ ми каза , а работи ли с направления?!

# 8 680
  • до едно тепе
Аз в Хипократ съм ходила Николов с направление. Изключително доволна съм от него. Той прекрати едно 6месечно обикаляне от кабинет на кабинет. Оказа се, че изобщо не бях за него, но човека не ме препрати другаде, обясни ми защо ме боли и нещата ги овладяхме много бързо. А преди него обиколих АГ, хирург, рентгенолог ме гледа на ехо, друг нефролог, уролог. То ми обясняваха, че имам камъни в бъбреците, то че еритроцитите в урината били от предстоящ цикъл, то пих и муших какво ли не, къде ли не.

# 8 681
Ами д-р Николов е шеф на отделението по нефрология в УМБАЛ *Свети Георги. Аз съм го виждала в отделението там. Не знаех, че и другаде преглежда. Много възпитан и благ човек е.

# 8 682
  • Пловдив
Моля, за добър ревматолог да работи с ЗК.
Благодаря!

# 8 683
Моля, за добър ревматолог да работи с ЗК.
Благодаря!
Аз съм много доволна от доктор Сапунджиев.Работи в Пълмед.

# 8 684
  • Пловдив
Благодаря!
Запазих си час при д-р Лина Стоянова - ревматолог.
Някой скоро да е ходил при нея?
Видя ми се приятна по телефона, дано и като се срещна с нея да е така и да ми помогне 🙏

Общи условия

Активация на акаунт