Бял списък за гр. Пловдив

• 2 795 619
  • 13 522
  •   1
Отговори
# 8 820
Здравейте, търся добър хирург, който да ни обърне внимание. На мъжа ми зад ухото му излезе топче, което е надуто. Бяхме до Пълмед днес, но доктора изобщо не ни обърна внимание, каза 200 лв операцийка и нищо съществено. Моля, за съвет, за да мога да запиша час за понеделник при някой от когото наистина сте доволни! Благодаря

# 8 821
Моля за препоръка за АГ, който преглежда и с колпоскоп.

# 8 822
Здарвейте, предстои ми конизация при доктор Георги Амалиев, при когото бях изпратена от друг лекар за колпоскопия и биопсия, но сега виждам не добри отзиви за него в черният списък за други интервенции които е извършвал. Тъй като досега не съм била негова пациентка, дали има някой който да ми даде мнение за неговата работа или да ми препоръчате друг специалист. Благодаря

# 8 823
И Христамян е много прехвален,но аз съм много разочарована и не го препоръчвам.Иванчева също.

# 8 824
Доктор Ямаков е онко-гинекологът на когото имам доверие. През Супердок единствено се запазват часове. Графикът за следващия месец излиза на 28-мо число на текущия, в 8.30 часа. Рядко след 10 часа, същия ден са останали свободни часове.

Здравейте, търся добър хирург, който да ни обърне внимание. На мъжа ми зад ухото му излезе топче, което е надуто. Бяхме до Пълмед днес, но доктора изобщо не ни обърна внимание, каза 200 лв операцийка и нищо съществено. Моля, за съвет, за да мога да запиша час за понеделник при някой от когото наистина сте доволни! Благодаря
Пълмед работят по спешност обикновено. Вие с направление за хирург, от ЛЛ ли отидохте? Ако имате възможност да вземете направление и е здравно осигурен Вашият съпруг, пишете ми ЛС, ще дам насоки.

# 8 825
+1 за д-р Ямаков. Дори ме знаех, че е и онко, но е много прецизен и с разумен подход според мен. Вече е моят гинеколог след едно лутане с няколко преди него.

# 8 826
отново да повторя въпроса си? Моля за препоръка за добър Хирург?

Пълмед работят по спешност обикновено. Вие с направление за хирург, от ЛЛ ли отидохте? Ако имате възможност да вземете направление и е здравно осигурен Вашият съпруг, пишете ми ЛС, ще дам насоки.
[/quote]

# 8 827
А д-р Ямаков преглежда ли и с колпоскоп, какъвто ми беше въпросът малко по-нагоре? И дали се спазват часовете за платен и неплатен прием, в смисъл ако запазя час по НЗОК дали ще е проблем да е платен приемът и обратно? Питам, защото както писахте часовете се изчерпват доста бързо и не знам дали ще мога да ползвам направление.

# 8 828
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали пародонтолог в Пловдив.
Благодаря!

# 8 829
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали пародонтолог в Пловдив.
Благодаря!
мисля има само един...клиниката му е в новата сграда на 6ти септември до р-нт Стадиона, където е Бодимед.
Ходих преди 1, 2г мисля...не останах кой знае колко доволна. Скъпар е.

# 8 830
Аз не зная, най-добре звънни и го попитай.

А д-р Ямаков преглежда ли и с колпоскоп, какъвто ми беше въпросът малко по-нагоре? И дали се спазват часовете за платен и неплатен прием, в смисъл ако запазя час по НЗОК дали ще е проблем да е платен приемът и обратно? Питам, защото както писахте часовете се изчерпват доста бързо и не знам дали ще мога да ползвам направление.

# 8 831
Здравейте, някой може ли да каже мнение за д-р Сатеник Сариева ?

# 8 832
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър дерматолог за възрастен.Съмнение за псориазис.Благодаря!

# 8 833
Здравейте, мъжа ми от няколко дни се оплаква, че не може да си отвори челюстта и усеща болка, предполагам, че причината е никнещ мъдрец.
Бихте ли препоръчали подходящ специалист, предполагам челюстно-лицев хирург, ако не зъболекар, от който сте доволни?
Благодаря предварително.

# 8 834
Здравейте,
моля за мнение кой детски ендокринолог да избера - доц. Нарцис Калева или д-р Цветелина Цветанова.
Надявам се да отговорят хора с лични впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт