Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от продуктите на Urban Decay, особено палитрите Naked 1 и Naked 2?
Какви са впечатленията от продуктите на Guerlain, особено от Meteorites?
Какви са впечатленията от продуктите на MAC, като сенки, пудри и червила?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от продуктите на Urban Decay, особено палитрите Naked 1 и Naked 2?
Форумът съдържа различни мнения за палитрите на Urban Decay. Някои потребители смятат, че Naked 1 е по-добра за сенките, докато други предпочитат Naked 2 заради опаковката. Някои хора обаче смятат, че палитрите са еднотипни и могат да доведат до скучен грим. Освен това се препоръчват разглеждане на действителни снимки и избор въз основа на цветови предпочитания.
-
Какви са впечатленията от продуктите на Guerlain, особено от Meteorites?
Мненията за Meteorites на Guerlain варират. Някои потребители ги обичат и ги използват като алтернатива на пудра или за озаряване. Други не са толкова впечатлени. Освен това има коментари относно високите им цени и разликите в цените в различните страни. Споменава се също, че Meteorites често се продават по-евтино на европейските летища.
-
Какви са впечатленията от продуктите на MAC, като сенки, пудри и червила?
Отзивите за продуктите на MAC включват положителни коментари за сенките от празничната колекция, като A Natural Flirt и Stole the Show, които са оценени заради тяхната пигментация и дълготрайност. Освен това се споменава благоприятно впечатление от пудрата Silver Dusk, която се използва като хайлайтър. Въпреки това има оплаквания относно високите цени на продуктите на MAC и предизвикателствата при намирането им в определени градове.
-
Къде мога да намеря продукти на MAC във Варна, особено червила?
-
Какви са продуктите на марката Front Cover и къде се произвеждат?
Ако ползвате пудра или ФДТ с пудрен завършек, 'отнема' от пудрения вид, прави го по-естествен, без да намалява трайността на грима или да кара кожата да 'лъсне'. Не е нищо особено като състав и затова много хора са на мнение, че е парфюмирана, скъпа вода просто и със същия успех може да се ползва термална вода-спрей. Мисля, че е въпрос на вкус, аз си го харесвам и не си го давам 
)
, има си такива места.

), но сега първо чакам някакви китайски ментета да ми дойдат, да пробвам стават ли за нещо изобщо или директно ще заминават към коша. Ето такива си "заръчах"
Много ме изкушват, а после не ги ползвам. Имам Naked 1 от повече от година сигурно и съм я ползвала има-няма 5 пъти (светотатство, знам