MAC & Sephora - 7 тема

• 38 259
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Много обичам да чета негативни мнения за даден продукт!  Grinning Laughing  Mr. Green
Аз Naked не съм я виждала на живо, а само на снимки и от снимките ми харесва, но до сега все отлагах да си я купя и явно ще продължа да отлагам.  Simple Smile

Вчера гледах новите метеорити и ако трябва да съм честна не ме впечатлиха особено, а само заради кутийката ми се вижда много глупаво да си ги купувам. Сега обаче, като видях сливащите и започна да ми се върти една идея в главата - да започна да ги колекционирам  ooooh! Laughing
Пудрата в шишенцето също я разгледах и за разлика от метеоритите, ме впечатли.  Heart Eyes Аз до сега не съм имала подобен продукт и може би затова ми хареса, но цената не е никак малка, а не си се представям как се пръскам с нея и излизам навън.  Laughing Ако я взема, което не ми се вярва, със сигурност ще си пръскам само ръцете докато съм в къщи, след котето ще седя с часове и ще им се възхищавам  Laughing
В последно време имам чувството, че съм тотално оглупяла покрай тези метеорити, помпички и златца  Crazy
По колко пъти в годината излизат нови метеорити?

# 31
Tи като фенка на MAC можеш да си купиш абсолютно същите, защото те за всеки цвят имат заместител

# 32
  • София
за да не е спам
чакам си мостички на
Truth & Light Magically Cool Liquid Powder
Prep + Prime Transparent Finishing Powdeр
Copper Sparkle
пък да видим дали ще се купуват в реален размер 

# 33
Всичките ще ти харесат. Но Copper Sparkle не го продават в нашия магазин за жалост Sad

# 34
Благодаря за темата.
Планирам покупка на Нейкид, защото ми писна да я сънувам, Откакто я видях на живо, сравнена с Нейкид2, която имам, не спирам да мисля за нея. Ужас, ужас. Mr. Green

# 35
Мерси за темичката,densi   bouquet
Вече и аз искам Метеоритите,много сте зарибяващи ,какво ще права не знам.  smile3530

# 36
  • София
Аз пък... Rolling Eyes
Причината да не искам тези метеорити е, че ме преследва натрапчивият спомен/мисъл за розовите перли на Авон от едно време. ooooh!
Бърках, търках с четката по 10мин, докато изкарам нещо от тях, а си спомням, с какъв мерак си ги бях купувала и накрая, едно нищо! Подарих ги много бързо след това.

# 37
  • София
Аз пък... Rolling Eyes
Причината да не искам тези метеорити е, че ме преследва натрапчивият спомен/мисъл за розовите перли на Авон от едно време. ooooh!
Бърках, търках с четката по 10мин, докато изкарам нещо от тях, а си спомням, с какъв мерак си ги бях купувала и накрая, едно нищо! Подарих ги много бързо след това.

То и с метеоритите е така. С по-мека четка може и цял ден да чегърташ и нищо не излиза  Laughing Трябва си жилавка да е и да слагаш щедро, за да се види ефекта

# 38
То и с метеоритите е така. С по-мека четка може и цял ден да чегърташ и нищо не излиза  Laughing Трябва си жилавка да е и да слагаш щедро, за да се види ефекта
Ако имате проблем с четката, махнете гумата и ги разклатете.  Mr. Green
Четката наистина не трябва да е много мека  Peace

# 39
  • София
Моите вече са добре раздрусани, благодарение на вещата намеса на мъжа ми  Laughing
"Аууу, че хубава кутйка!...ааа, Адри, тука някакви топчета изпаднаха от нея..."  #Crazy

# 40
Моите вече са добре раздрусани, благодарение на вещата намеса на мъжа ми  Laughing
"Аууу, че хубава кутйка!...ааа, Адри, тука някакви топчета изпаднаха от нея..."  #Crazy
Joy Joy Joy При мен тази задача по принцип я изпълнява синът ми (без коментара, защото още не говори)  Laughing

# 41
  • в 1001-та нощ
...А да попитам някой да е чувал в този нов мол България какви козметични магазини ще има?

http://www.debenhams.com/beauty

# 42
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Определено не знам защо е толкова популярна...
1/ цветовете са неутрални,пасват на всяко око и дреха.
2/ защото е евтина.12 цвята за 78лв.

Метеоритите нанасям с пухче за пудра.С четка е голям зор.
С голямо нетърпение ще чакам януари за колекцията на Кларинс.

# 43
Това, че пасват на всеки не значи нищо.
За повечето хора 80 лева за сенки хич не е евтино. Неутрални палитри бол
Много неща се купуват просто ей така, да се имат. А не са цел ползване или защото са уникални.

# 44
  • USA, Steak State
Рал, я покажи каки пухчета си беше взела и дали ти харесват. Да ги пробвам тези метеорити и аз с пухче, че само такова си нямам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт