Бял списък за гр. Пловдив

• 2 793 439
  • 13 508
  •   6
Отговори
# 8 880
По-назад се спрягаше името на д-р Петя Консулова като добър ендокринолог. Някой, минал на преглед през нея може ли да изрази лично мнение/впечатление? Вариант 1 ми беше проф. Христо Георгиев, но в момента е невъзможно запазването на час, затова се налага да избирам между д-р Консулова и д-р Сава Петров. И друг въпрос: Някой знае ли дали д-р Димитър Георгиев, също ендокринолог, преглеждат в МЦ1 има някаква роднинска връзка с проф. Христо Георгиев? Мнения за него /д-р Димитър Георгиев/ също ще са ми от полза. Касае се за ЩЖ и поставяне на точна диагноза, затова ми трябва наистина лекар, който си разбира от работата. Благодаря!
Аз бях на преглед при нея.Взе ме в отделението.Добро отношение,обяснява подробно,пусна ми доста изследвания, ехография,кардиогама,назначи лечение за щитовидната и кр.захар и ме вика след 20дни за доп.изследвания.Всичко по здравна каса.Като цяло съм доволна.При всички други светила,се чака над месец и се плаща за всичко.

# 8 881
Аз съм много доволна от д-р Ива Куманова. Търси причината, дава информация на достъпен език за пациента, дава препоръки и съвети. От години се консултирам аз и близките ми с нея и досега не е дала грешна препоръка. Внимателна е и я е грижа за пациентите.
Друг когото препоръчвам е д-р Нончев. От него също сме много доволни. Правил е пункции на ЩЖ на моя близка и след това лечението беше точно и адекватно.

# 8 882
Моля за мнение за детски пневмолог, който може да направи проба Манту?

Личната предлага Пердикацева, но тя има много късна свободна дата.
Когато се обадите и говорите с нея, уточнете, че става въпрос за Манту. Обикновено отварят ампула и с нея правят проби на няколко деца. Същото се отнася за всеки друг лекар. Имайте предвид, че доктор Пердикацева е педиатър, освен детски пулмолог и практиката ѝ беше в детското отделение на незнам дали още съществува Белодробна болница в Пловдив. Изключителен специалист за мен. Тя е лекарката, която не позволи, осемнадесет годишната ми в момента дъщеря, да стигне до асма, в ранните си години, в детската градина. Работи и с двата кода, и педиатър, и детска пулмология и фтизиатрия

# 8 883
  • Пловдив
Не съвсем по темата. Мисля, че лекарите, които са "детски" някакъв, винаги имат и специалност педиатрия. С изключение на детските психиатри само. Може да греша.

# 8 884
Зависи какъв договор е сключен с НЗОК. Има стоматолози, с придобита специалност "детска стоматология", които имат сключен договор с НЗОК за общопрактикуващи стоматолози. За другите специалности не знам. Но това ги ограничава откъм пациенти, които да се преглеждат по каса.

Със сигурност, "детски алерголог"няма. Няма такава специалност. Възможно е лекар педиатър, да има още една специалност, алергология. Но в Пловдив не знам да има такъв специалист. А търся усилено, за малката дъщеря.

# 8 885
  • Пловдив
За Евтимова пише, че е с двете специалности.

# 8 886
Здравейте! Може ли отзиви за д-р Арман Христамян? Трябва ми онко - гинеколог. Тук ми препоръчаха д-р Ямаков, но запазването на час е мисия невъзможна. За д-р Христамян прочетох добри отзиви, но след репортажите за нередностите в окото се разколебах

# 8 887
Здравейте! Може ли отзиви за д-р Арман Христамян? Трябва ми онко - гинеколог. Тук ми препоръчаха д-р Ямаков, но запазването на час е мисия невъзможна. За д-р Христамян прочетох добри отзиви, но след репортажите за нередностите в окото се разколебах
Какви са тези нередности в окото, какво ще рече?

# 8 888
  • Точно където трябва
Сигурно е искала да напише оНкото. Май беше свързано с някакви злоупотреби.

# 8 889
Какви са тези нередности в окото, какво ще рече?
Онкото исках да напиша да, редактора на телефона ме е поправил

# 8 890
Аз бях при него в Парк Хоспитал.За мен той е за черния списък.

# 8 891
Здравейте. Дали имате телефон на Д-р Венета Вълева-Калчева? Дъщеря ми беше днес при нея и не съобразихме да вземем телефон, а каза да й звъннем за резултатите от изследването. Благодаря

# 8 892
За Евтимова пише, че е с двете специалности.
Козирогче, имаш ли лични впечатления от нея? Скоро рових в моята документация, аз съм била на преглед при нея през 2005… но нямам спомен никакъв.

# 8 893
  • Пловдив
Веднъж съм водила бебето при нея, но той беше с поставена в болница диагноза и терапия и на мен от нея ми трябваше единствено становище може ли да се ваксинира. Та с нормални към положителни впечатления съм, подробно се запозна с документите и направи внимателен преглед, но не знам как е по отношение на диагностициране например.

# 8 894
Благодаря. Точно при дъщеря ми липсва диагноза. На алерголог не съм я водила още, но ще се наложи. От дерматолозите в Пловдив съм вдигнала ръце. След преглед при детски гастро, на там вървят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт