Бял списък за гр. Пловдив

• 2 794 767
  • 13 520
  •   5
Отговори
# 8 865
Здравейте! Може ли да препоръчате добър онко-гинеколог, освен Росен Петров. Няма значение дали е работи с касата или не
Хирург за вадене на 4 бр. мъдреци? Дрънгов го записах....

Д-р Стоянов

# 8 866
Здравейте! Може ли да препоръчате добър онко-гинеколог, освен Росен Петров. Няма значение дали е работи с касата или не
Д-р Ямаков, на 28- мо число всеки месец( т.е. вдругиден в случая) се записва час при него през сайта Superdoc.( но пробвайте по- рано сутринта за запазване на час, понеже се изчерпват бързо)

# 8 867
  • Пловдив
Повтарям въпроса си от преди седмица, знаете ли добър детски алерголог в Пловдив? Малката (1г 3м) направи остра алергия и трябваше да влезе в болница. Бих искала да разберем към какво е алергията. Няма значение дали е по ЗК или на частно, само да е компетентен доктор.

# 8 868
За алерголог - преди 15 години д-р Бакалова реши проблема на дъщеря ни. Тя беше бебе тогава.

# 8 869
  • до едно тепе
Не знам за кой път го пиша. От 4 детски алерголога съм водила децата при 3. Маркова, Новакова и Бакалова.
Маркова поне преди 6 години лекуваше с тежката артилерия. Пращаше на ненужни изследвания и правеше тестове, които останалите отричат-с подкожни инжекции.
Новакова беше излишно груба и не обърна внимание на алергичен обрив избил на фона на ксизал в следствие на АБ и изписа скъпа мед.козметика, от марка от която сина ми се беше обривал. Мрънка че сме отишли без запазен час макар че и се бяхме обадили предварително и беше казала да отидем. Усвои си направлението без реално да назначи някакво лечение.
Поведението на Новакова наложи посещение на др.ден при Бакалова. Тя смени лечението и детето се оправи за 3 дена. Тя залита по хомеопатия. Има си своите странности, но сякаш е най-разумния вариант. Сина ми е диспансеризиран с алергична астма при нея. Справя се засега.
Само при Евтимова не сме били, но тя не работи с касата.
Един съвет бих си позволила да дам. Пуснете един кръвен тест( например комбинирания детски панел) за алергии в Геника( в Гранда на последния етаж) и чак след това търсете алерголог. Повечето алерголози държат те да направят кожен тест и не пращат на кръвен, а нерядко има случаи когато детето не реагира кожно-сина ми на кръвен тест има алергии към 6 алергена, на кожен излиза съвсем слаба реакция само към един.

# 8 870
  • Пловдив
Pospalancho, благодаря много за съвета! Ще направим кръвен тест преди да посетим алерголог. Колебаех се за Новакова, но отрицателното ви мнение ме отказа на този етап.

# 8 871
Здравейте,има ли Унг,който работи в събота,без кабинетите по болници. Звънях на доктор Арнаудова, но днес не работи,друг?

# 8 872
  • Пловдив
Здравейте!

Едно малко уточнение искам да направя за д-р Димитър Йончев, той вече не работи в окръжна болница в Пловдив, а е в Селена, заедно със своя син, който е много добър млад специалист д-р Атанас Йончев.

Силно препоръка от мен и за двамата Simple Smile Наскоро ми се наложи операция на десния яйчник и получих страхотно отношение и професионализъм. След направени няколко профилактични прегледа вече, 2 месеца след операцията се чувствам страхотно и забравих за болките.

# 8 873
Аз след 18 години още се потрисам, като чуя името на бащата. Но коментарът ми не е въобще за тази тема. Жалко е, да разбера, че отива да работи в Селена. Много, много жалко.

# 8 874
Някой знае ли др.Петя Консулова в коя болница е?Знам къде е частният кабинет,но освен там,работи в ендокринологично отделение .

# 8 875
  • Пловдив
Някой знае ли др.Петя Консулова в коя болница е?Знам къде е частният кабинет,но освен там,работи в ендокринологично отделение .
Вми на В.Априлов, ендокринология.

# 8 876
Моля за мнение за детски пневмолог, който може да направи проба Манту?

Личната предлага Пердикацева, но тя има много късна свободна дата.

# 8 877
Здравейте, бихте ли препоръчали детски ортодонт - вероятно ще се наложи коригиране на захапка на големия ми син, както и други дейности по устата му, и ми се иска, ако е възможно, да не се налага да продавам единия си бъбрек, за да финансирам начинанието. Но качеството е най-важно, разбира се.

# 8 878
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали уролог в Пловдив. Става въпрос за карцином на простатата. Не знам дали трябва да бъде уролог или онколог уролог. Ще съм благодарна на отговори. Спешно ми е.

# 8 879
По-назад се спрягаше името на д-р Петя Консулова като добър ендокринолог. Някой, минал на преглед през нея може ли да изрази лично мнение/впечатление? Вариант 1 ми беше проф. Христо Георгиев, но в момента е невъзможно запазването на час, затова се налага да избирам между д-р Консулова и д-р Куманова. И друг въпрос: Някой знае ли дали д-р Димитър Георгиев, също ендокринолог, преглеждащ в МЦ1 има някаква роднинска връзка с проф. Христо Георгиев? Мнения за него /д-р Димитър Георгиев/ също ще са ми от полза. Касае се за ЩЖ и поставяне на точна диагноза, затова ми трябва наистина лекар, който  разбира от работата си,  изслушва внимателно, дава съвети, търси първопричината, поставя точна диагноза и назначава адекватно лечение, а не от вратата да дава рецептата. Благодаря!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 16:30 от Sea5

Общи условия

Активация на акаунт