Бял списък за гр. Пловдив

• 2 794 814
  • 13 520
  •   3
Отговори
# 8 850
Здравейте,
моля за мнение кой детски ендокринолог да избера - доц. Нарцис Калева или д-р Цветелина Цветанова.
Надявам се да отговорят хора с лични впечатления.

Здравейте! Имам лични впечатления,но не от страната на пациент. И двете са добър избор,но аз бих предпочела Доц. Калева. 🙂

# 8 851
Аз от др. Мумджиев не съм доволна, водих при него синът заради ниско желязо, и нищо - било нормално, расте детето, каза че е в норма, нищо че е на долна граница, освен това не пусна изследвания, да не говорим да гледа натривки.

# 8 852
Дами, може ли мнение за доц. Дрънгов, лицево-челюстен хирург?
За доста сложен случай на вадене на мъдрец става въпрос и ми споменаха това име в Пловдив.
Благодаря предварително.

# 8 853
Категорично препоръчвам. Още от преди да стане доцент, имам страхотни впечатления за него и  то точно за вадене на мъдрец с усложнения. Препоръчвала съм го на доста хора и досега един недоволен няма.

# 8 854
Здравейте! Моля, да препоръчате добър гастроентеролог, работещ с напраяления

# 8 855
  • тук-там
Хирург за вадене на 4 бр. мъдреци? Дрънгов го записах....

# 8 856
Д-р Тончев, клиника Д-р Станков.

# 8 857
Здравейте, някой може ли да каже мнение за д-р Сатеник Сариева ?
Не съм доволна. Изписа кортикостероид, който замаскира положението за десетина дни, емолиент на по-различна основна. Миналата година беше фен на La Roch Posay. Разбира се с 20% отстъпка с нейната рецепта в аптеката. Като цяло, 120 лв. назад и проблемът остава, даже е по-зле от преди. Стана въпрос за дете на осем години.

# 8 858
  • Пловдив
И аз с въпрос за препоръка за кожен и/или дерматолог...за тийнеджър става дума.
Имаше някаква лекарка в Смирненски...? Не и помня името...

# 8 859
  • Пловдив
Ами нормално е да Ви върнат.Все едно да отидете в магазина и да поискате да платите в долари.Най-вероятно личния лекар да е объркал  вида специалист.
Съгласна съм, но ме подразни отношението, поне да беше поразпитал малко за какво става въпрос, и констатирам, че явно на всеки казва, едно и също има ли нужда или не. За какво да си правя аз и мъжът ми изследвания!

# 8 860
Някой с мнение за доктор Гълъбов-кардиолог?

# 8 861
  • Пловдив
Предполагам, че искат изследвания на родителите, защото кръвните заболявания се унаследяват.Понякога няма симптоми дълги години.

# 8 862
Аз от др. Мумджиев не съм доволна, водих при него синът заради ниско желязо, и нищо - било нормално, расте детето, каза че е в норма, нищо че е на долна граница, освен това не пусна изследвания, да не говорим да гледа натривки.
Ама как ще е нормално.... Нормално е, ако до седмици се вдигне до по-високи стойности.... Аз бях така като малка, лекуваха ме от тежка анемия, защото границата не се вдигна....

# 8 863
  • тук-там
Д-р Тончев, клиника Д-р Станков.

Звънях. Чак за 15 септември записват.

# 8 864
Здравейте! Може ли да препоръчате добър онко-гинеколог, освен Росен Петров. Няма значение дали е работи с касата или не

Общи условия

Активация на акаунт