Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 581
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 8 835
  • Пловдив
Здравейте, може ли препоръка за добър детски алерголог?

# 8 836
  • Точно където трябва
Някой да знае цената на прегледа при д-р Пелев?

# 8 837

Април беше 50 лв.

# 8 838
  • Точно където трябва

Април беше 50 лв.
Мнение ще споделиш ли? Аз съм имала съприкосновение с него когато съм лежала в болницата. Сега го записах защото беше най-близкия свободен час. Държа да не претупва.

# 8 839
Здравейте,
моля мнение за детски ендокринолог доц. Нарцис Калева или д-р Цветелина Цветанова.

# 8 840
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали добър детски хематолог в Пловдив.

# 8 841
д-р Стоянова

# 8 842

Аз преди няколко дни водих малката при Мумджиев за нисък хемоглобин. Доста подробно ни разпита, прегледа я, изписа и нов сироп и ни вика за консултация заедно с ПКК на нея и на нас с мъжа ми

# 8 843
  • Пловдив

Аз преди няколко дни водих малката при Мумджиев за нисък хемоглобин. Доста подробно ни разпита, прегледа я, изписа и нов сироп и ни вика за консултация заедно с ПКК на нея и на нас с мъжа ми

и моята дъщеря е с нисък хемоглобин 90 на 15години е, бях миналата седмица при Мумджиев, но направлението не ми било каквото трябва и ни върна, и аз малко се разочаровах. Също поиска и  изследвания на мен и мъжът ми

# 8 844
  • Пловдив
Ами нормално е да Ви върнат.Все едно да отидете в магазина и да поискате да платите в долари.Най-вероятно личния лекар да е объркал  вида специалист.

# 8 845
Добър ендокринолог в Пловдив да ми препоръчате-работещ със здравна каса и да не се налага да  чакам за час повече от месец?

# 8 846
  • Пловдив
Добър ендокринолог в Пловдив да ми препоръчате-работещ със здравна каса и да не се налага да  чакам за час повече от месец?
д-р Петя Консулова...?
https://superdoc.bg/lekar/d-r-petya-konsulova-dm-5897

# 8 847
д-р Петя Консулова...?
https://superdoc.bg/lekar/d-r-petya-konsulova-dm-5897
Даже си записах час.Надявам се да е добра.Благодаря!

# 8 848
  • Пловдив
Ами имам добри отзиви от две колежки...работи и в отделението на ВМИ.

# 8 849
elliee, ходила съм няколко пъти при д-р Пелев когато ми е трябвала спешна консултация или второ мнение, защото е имало най-скоро час. Не се е случвало да ме претупва.
Този детски хематолог Мумджиев има ли микроскоп, на който да гледа кръвните натривки (в кабинета във 2ро ДКЦ)?
Д-р Стоянова и доц. Мария Спасова мога да препоръчам, но последно и двете не работеха в кабинетите, а само в детската клиника.

Общи условия

Активация на акаунт