Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 656
  • 13 653
  •   1
Отговори
# 9 210
Моля препоръчайте ми диетолог в Пловдив

# 9 211
.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 22:11 от Naddiya

# 9 212
Здравейте,някой знае ли дали  д-р Спас Крушков( педиатър )работи все още и някакви контакти,не намирам в интернет информация.Търся наистина много добър педиатър,алерголог и пулмолог,за дете което боледува наистина много и тежко всеки път,всички лекари при които сме водили детето твърдят ,че е  нормално да боледува толкова често.

# 9 213
Ако е същият доктор Крушков, при който съм водила девет годишната ми дъщеря сега, когато се роди и имаше проблем с колики, които продължават повече от обичайното, той беше много възрастен още тогава. Дадоха ми личен телефон, и заведохме бебето на частен преглед. Не съм го запазила, защото не останах очарована от предписанието. Има добри по-млади специалисти, зависи от специалността, която търсите. Ако ви трябва пулмолог, насочете се към д-р Пердикацева. Тя е педиатър и детски пулмолог. И с двата вида направление може да я посетите. Работи с НЗОК. Не знам да има лекар, с трите специалности в Пловдив, да е и алерголог.

# 9 214
Не търся лекар с трите специалности,защото знам,че няма такъв.Бяхме при д-р Пердикацева,не отричам че е добра,но за 5 мин прегледа детето и назначи лечение с препарат за болест която няма детето,или поне не е доказана.А въпросния д-р Крушков е много стар да,познати миналата година са ми говорили за него,че е помогнал много на тях,но не мога да се свържа с тях за да питам за телефон.Благодаря ви за мнението за него все пак.

# 9 215
Съжалявам, но не мога да помогна повече. Защо не се насочите към специалист, от педиатрията на ВМИ?

Д-р Пердикацева изписа на голямата ми дъщеря лекарства, които обикновено се предписват на астматици, но колкото и да бях стресната от това, след пет бронхита и съответно антибиотици, изписани от друг педиатър, спазих предписанието ѝ, детето ги пи по схемата (едните три месеца, другите шест), не мога да преценя колко години са минали от тогава, но рецидив не е имало. Вече е пълнолетна.

Нужен Ви е лекар, на когото може да се доверите. Тя лекуваше преди в Белодробната болница, но до колкото знам, общината я закри много, много отдавна. Сега не знам дали работи другаде, в клиника, но със сигурност не е във ВМИ. Може би е в детското отделение на Първа градска, сега не знам как се казва точно, защото тя е също общинска болница. Тук гадая.

# 9 216
Благодаря ви за изчерпателния отговор,при нас е нещо подобно,но малко по-объркано,един казва алергия,друг казва трета сливица,трети казва друго.Детето боледува често и всеки пък тежко,повечето случей за 24ч прави бронхит от едни сополи....

# 9 217
Препоръчайте добър,спокоен и не много скъп стоматолог в района на Тракия Simple Smile , за човек с фобия от зъболекари Simple Smile . Благодаря !

# 9 218
Благодаря ви за изчерпателния отговор,при нас е нещо подобно,но малко по-объркано,един казва алергия,друг казва трета сливица,трети казва друго.Детето боледува често и всеки пък тежко,повечето случей за 24ч прави бронхит от едни сополи....

Имате лс. Дъщеря ми беше по същия начин. Намерих точния специалист

# 9 219
  • Пловдив
Препоръчайте добър,спокоен и не много скъп стоматолог в района на Тракия Simple Smile , за човек с фобия от зъболекари Simple Smile . Благодаря !
Аз и майка ми ходим при д-р Пейчев, кабинетът е в 100 бл. Аз проблем нямам, но майка ми само да чуе машинката и вече се е препотила 100 пъти. Много е внимателен, с нея още повече. Тя не смее да иде при друг. За цени - максимално гледа каквото може да мине по каса, да го пусне по касата. Със сигурност има много скъпи. От вчера тръгнах пак при него, но не мога да кажа сега как са цените, последно бях през 2017г.

# 9 220
Моля да ми препоръчате гинеколог. Не за бременност, а за изследвания. Да пуска всичко нужно като изследвания било то и с доплащане. + за мъжа ми. Защото не могат да ми уцелят диагнозата и лечението и ми омръзна. Благодаря!

# 9 221
Здравейте,във 2-ро ДКЦ Пловдив има рехабилитатор, който ми обърна много голямо внимание,но за съжаление по случайност разбрах само първото му име; Жорес , бих искала да разбера как е фамилията на доктора...някой ако знае случайно,моля да сподели

# 9 222
Здравейте,във 2-ро ДКЦ Пловдив има рехабилитатор, който ми обърна много голямо внимание,но за съжаление по случайност разбрах само първото му име; Жорес , бих искала да разбера как е фамилията на доктора...някой ако знае случайно,моля да сподели

Те не са лекари май?
Питай на регистратурата.

# 9 223
Някой знае ли, къде се  извършват изследвания, взети от филиал на Писанец в Пловдив?

# 9 224
  • Пловдив
В централата им къде другаде?

Общи условия

Активация на акаунт