Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 800
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 9 270
Мнения за доктор Васил Мечкаров- ендокринолог ?
От старата школа е, аз го уважавам много и ценя мнението му. Майка ми му е пациент от много време. В крак с новостите и няма да ви подведе в лечението.

Clo, малко ме обърка мнението ти-хем от стара школа, хем в крак с новостите.
Пояснението, което съм дала в скрит текст ясно обяснява какво имам предвид със старата школа. И мнението ми за младите лекари, които по-далеч от тяхната специалност не поглеждат и не се съобразяват с другите ти заболявания. В цитата обаче си го изтрила.

# 9 271
Мнения за доктор Васил Мечкаров- ендокринолог ?
От старата школа е, аз го уважавам много и ценя мнението му. Майка ми му е пациент от много време. В крак с новостите и няма да ви подведе в лечението.

Clo, малко ме обърка мнението ти-хем от стара школа, хем в крак с новостите.
Пояснението, което съм дала в скрит текст ясно обяснява какво имам предвид със старата школа. И мнението ми за младите лекари, които по-далеч от тяхната специалност не поглеждат и не се съобразяват с другите ти заболявания. В цитата обаче си го изтрила.
Мечкаров пита за всички придужаващи заболявания и гледа едно по едно всичките хапчета ,които ползваш от младите лекари няма такиви пишат ти хапче и хвърлят от кабинета

# 9 272
Според моите наблюдения(при проблеми с функцията на щит.жлеза), ендокринолизи от "старата школа" гледат TSH и толкова.  А тези, които са в крак с новостите, гледат цялата съвкупност от хормони, антитела при автоимунну и т.н.

# 9 273
  • Пловдив
Има ли в Пловдив  спешен очен кабинет ,който може да се посети събота и неделя? Става  дума  за оток и болка в окото? И минава ли такъв преглед по здравна каса, като няма направление?

# 9 274
Отивате в Хирургиите. Минете през триажа на входа на спешното. След като ви попълнят един талон ще ви пратят в отделението за преглед.
Може би е добре да си носите синята здравноосигурителна книжка, задължително ЛК.

# 9 275
  • Пловдив

Но на кого ще попаднете там в почивните дни, не се знае. Ама то май вече навсякъде стана въпрос на късмет. Безплатно, евентуално, във ВМИ.

# 9 276
Според моите наблюдения(при проблеми с функцията на щит.жлеза), ендокринолизи от "старата школа" гледат TSH и толкова.  А тези, които са в крак с новостите, гледат цялата съвкупност от хормони, антитела при автоимунну и т.н.
Това е вашата наблюдение
А мойто съвсем различно като ходихме при др Калчева ендокринолог млада е но гледаше само тсх то а въобще не гледаше на фт3 и фт3 това е грешка.

# 9 277
Д-р Ива Куманова-ендокринолог също пита за придружаващи заболявания, назначава необходимите изследвания и след това пак прави консултация на база резултатите и назначава адекватно лечение. Млада е и много знае. Такива като нея са рядкост.
Не слагайте всички специалисти под един знаменател.

# 9 278
Аз имах жестоки разправии с две от старата школа.
Те пък не искаха да ми пуснат инсулин, само КЗ гледаха.
А при мен беше проблем инсулина.

# 9 279
Аз имах жестоки разправии с две от старата школа.
Те пък не искаха да ми пуснат инсулин, само КЗ гледаха.
А при мен беше проблем инсулина.
Deva искам да попитам следното примерно ако има човек ИР.Кръвния захар нормално ли излиза или повишено?

# 9 280
Нормална.
Те затова се запъваха като магаре на мост, че нямало нужда.
Едната с триста зора се съгласи и като ми излезе трикратно завишен, се чудеше как да се оправдава.

# 9 281
Нормална.
Те затова се запъваха като магаре на мост, че нямало нужда.
Едната с триста зора се съгласи и като ми излезе трикратно завишен, се чудеше как да се оправдава.
Deva и аз се претеснявам за майками че има ИР макарче глюкозата нормално,но не сме изследвали за инсулина.ИР има ли някакви симптоми

# 9 282
Не при всички има.
Обикновено е наднормено тегло и вечен глад.
Аз съм слаба и затова ми отказваха.

# 9 283
Моля ви, нека не превръщаме тази полезна тема в спор, на кого ендото е по-компетентен. Изказах мнение, направих сравнение с млад лекар, без да му споменавам името, който предписа несъвместими с водещото заболяване на пациента медикаменти. Добре, че ЛЛ е на място и видя какво се случва.

# 9 284
Добър хирург за лапароскопска за жлъчка, освен др Белев и Др Димов?

Общи условия

Активация на акаунт