Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 516
  • 13 813
  •   7
Отговори
# 10 815
  • Пловдив
В център "Юник" може да запишете час.
На мен навремето ми препоръчаха д-р Иглика Соткова като добра. Моят нямаше неврологични отклонения, само ментални, не сме провеждали лечение при нея, но останах с добри впечатления от прегледа.

# 10 816
Търся препоръка за добър детски  невролог, бебенцето ни е за преглед и трансфонтанелна ехография.

Сестра ми ходиха при Нещерова, в Селена работи, след ехографията тя ги прати при Иванов.

# 10 817
Здравейте, майка ми е с киста на коляното, която сериозно затруднява ходенето вече.Препоръчват операция, моля препоръчайте добър ортопед в гр. Пловдив.

# 10 818
Здравейте, моля препоръчайте специалист гастроентеролог, от който сте доволни. Проблемът е сериозен и ми трябва наистина добър специалист, кокто да има опит и с правене на колоноскопия.
Спряла съм се на др. Венцеслав Джурков в Еврохоспитал и др. Димитър Бояджиев в МЦ Меддита.
Какви са ви мненията за тях? Има ли и други добри варианти?Благодаря предварително.

# 10 819
Прочетете няколко страници назад, писали сме. Simple Smile

# 10 820
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър пулмолог в Пловдив, който да работи на частно.

# 10 821
Търся препоръка за добър детски  невролог, бебенцето ни е за преглед и трансфонтанелна ехография.
  За Пловдив-проф. Иванов( малко е особен)  и д-р Соткова  ( работят в МЦ Юник и в ,, Отделение по детски и генетични заболявания" на Васил Априлов), За София д-р  Мая Колева и проф. Божинова ( работят в " Св. Наум"). Ако имате нужда от координати мога да пратя на лични.

# 10 822
Моля, препоръчайте ми личен лекар в Кършиака, да не е претрупан с пациенти. Да комуникира по вайбър, трябва ми предимно за изписване на лекарства по здравна каса.

# 10 823
Здравейте, моля препоръчайте специалист гастроентеролог, от който сте доволни. Проблемът е сериозен и ми трябва наистина добър специалист, кокто да има опит и с правене на колоноскопия.
Спряла съм се на др. Венцеслав Джурков в Еврохоспитал и др. Димитър Бояджиев в МЦ Меддита.
Какви са ви мненията за тях? Има ли и други добри варианти?Благодаря предварително.

Д-р Апостол Георгиев от болница Медлайн. Много съм доволна, изслушва и обяснява какво как да се направи.Реши ми  бързо проблема, а се измъчих 3 месеца.

# 10 824
Мнение за добър детски ендокринолог?

# 10 825
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър пулмолог в Пловдив, който да работи на частно.
Полковник Ангел ... (Не мога в мометна да се се тя за фамилията),завеждащ отделеието по пулмология и фтизиатрия на Военна болница,
Не работи "на частно" ,отивате по обяд и чакате 4-5-6 часа . Не може да си запазите час предварително.

One way/or another
Няма "детски" ендринолози принципно.Търсите "нормален"
А Ендокринолозите  са труднооткриваеми в БГ ,както и ревматолози и имунолози.

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 01:51 от whitefang

# 10 826

One way/or another
А Ендокринолозите  са труднооткриваеми в БГ ,както и ревматолози и имунолози.

Напротив, има специалност детска ендокринология и детска ревматология.

# 10 827
  • под тепетата
hwitefang, полк. Ангел Гозманов. Когато ме лекуваше, беше началник отделение, а сега мисля е шеф на ВМА. Страхотен лекар и човек!

# 10 828
Полковник Ангел ... (Не мога в мометна да се се тя за фамилията),завеждащ отделеието по пулмолия и фтизиатрия на Военна болница,
Не работи "на частно" ,отивате по обяд и чакате 4-5-6 часа . Не може да си запазите час предварително.

One way/or another
А Ендокринолозите  са труднооткриваеми в БГ ,както и ревматолози и имунолози.
Благодаря много!
Имах предвид, да приема пациенти и без направление, не се изразих правилно.

# 10 829
Др Анелия  Балабанова е добър детски ендокринолог. И Нарцис Калева.Разбира се,има и други.

Общи условия

Активация на акаунт