Бял списък за гр. Пловдив

• 2 858 748
  • 13 798
  •   3
Отговори
# 10 890
Здравейте. Моля да препоръчате добър хематолог за Пловдив. Бременна съм. Насочила съм се към доктор Боян Семов. Моля за мнение и препоръки. Благодаря на отзовалите се.

# 10 891
  • Пловдив
Здравейте, аз съм посещавала доктор Семов веднъж и останах с добри впечатления - изслушва, внимателен е, даде ми нужните насоки. Мисля, че може да му се доверите.

# 10 892
Аз съм посещавала д-р Васко Гръкланов пп време на бременност и го препоръчвам.

# 10 893
  • Пловдив
Някой има ли лични впечатления от Ренета Венева /психолог/? От яслата на сина ми я препоръчаха, но след забравен проводен телефонен разговор и повторно обаждане, някак не ми допадна тонът и отношението ѝ. И съм в чуденка дали изобщо да използвам услугите ѝ или да се насоча към друг човек.

# 10 894
Някой има ли лични впечатления от Ренета Венева /психолог/?
Аз съм имала контакт с нея по време на обучение. Наблюденията ми спрямо нея са по-скоро като преподавател и човек - не останах въобще очарована, даже контакта ми с нея ме отказа да продължа обучението си по една програма, която тя води. Самонадеяна, груба, с много голямо самочувствие... не бих я препоръчала и като специалист.

# 10 895
На първата родителска в градината се изяви г-жа Венева, потвърждавам за самочувствието. Може са е добър специалист, но едва я изтраях аз лично, не бих я посещавала умишлено.

# 10 896
  • Sunshine state
И аз съм била на нейни обучения и потвърждавам същото.

# 10 897
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета. Не ме е подвело значи усещането ми.

# 10 898
Моля препоръчайте ми добър Гостроентеролог за възрастен? Благодаря!

# 10 899
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали добър ортопед -травматолог,който работи с направление?Имам проблеми с коляното от известно време и ми е необходима консултация,а не операция.

# 10 900

Д- р Апостол Георгиев, болница Медлайн.

# 10 901
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали добър ортопед -травматолог,който работи с направление?Имам проблеми с коляното от известно време и ми е необходима консултация,а не операция.
Д-р Молчовски. Приема в Хипократ Н.

# 10 902
Благодаря ви!Ще потърся контакт.

# 10 903
Ч

Благодаря! Успях да запиша час.Само не попитах в отделението ли се извършва прегледа?

# 10 904
Ч

Благодаря! Успях да запиша час.Само не попитах в отделението ли се извършва прегледа?
Прегледа е платен при него и се извършва в кабинет  на първия етаж, а не в отделеното.

Общи условия

Активация на акаунт