Бял списък за гр. Пловдив

• 2 859 278
  • 13 798
  •   6
Отговори
# 10 950
Здравейте! От днес съм с втори мисед за тази календарна година. Не живея в България, но ще бъда на почивка през юли. Моля, препоръчайте специалист, който да ме погледне и да назначи подходящи изследвания. Тук искат да направя още един аборт за да ми обърнат внимание. Не мога да отида и в лаборатория по моя воля, дори да си платя. Нямам проблем със забременяването а с износването. И двата пъти нещата приключиха в 8гс.

# 10 951
Lucky16 съжалявам за загубата.Има група във вайбър Мечтата,наречена бебе.Можеш да се присъединиш.
Пусни си пакет за Тромбофилия в Геника. Аз съм с 5 аборта и още не сме намерили причина.С тромбофилия съм и съм на терапия при положителен тест.
Доктор Калчев можеш да посетим.
Прегръдки от мен.

# 10 952

Ах много съжалявам, дано откриете причината!

Доктор Калчев къде се намира? Намирам някакъв в София...

# 10 953

Ах много съжалявам, дано откриете причината!

Доктор Калчев къде се намира? Намирам някакъв в София...
Благодаря! В София .Медицински център Калчев
За групата която споменах има доста информация за доктори.Можеш да пишеш и питаш каквото те интересува.
За Пловдив Д-р.Амалиев,Д-р.Борислав Иванов,доц.Конова

# 10 954
  • Plovdiv
Здравейте! От днес съм с втори мисед за тази календарна година. Не живея в България, но ще бъда на почивка през юли. Моля, препоръчайте специалист, който да ме погледне и да назначи подходящи изследвания. Тук искат да направя още един аборт за да ми обърнат внимание. Не мога да отида и в лаборатория по моя воля, дори да си платя. Нямам проблем със забременяването а с износването. И двата пъти нещата приключиха в 8гс.
Препоръчвам ви доктор Васил Даскалов с две ръце

# 10 955
Присъединявам се към препоръката за д-р Даскалов.

# 10 956
Здравейте!
С непоносим световъртеж съм. Личната лекарка ми изписа Вертигохил. Може ли да препоръчате специалист, отоневролог, от който сте доволни в Пловдив

# 10 957
  • Пловдив
Здравейте!
С непоносим световъртеж съм. Личната лекарка ми изписа Вертигохил. Може ли да препоръчате специалист, отоневролог, от който сте доволни в Пловдив

Др. Маджарова в УМБАЛ Пловдив на Пещерско шосе, 6-ти етаж - отделение уши, нос, гърло.

# 10 958
Здравейте!

Др. Маджарова в УМБАЛ Пловдив на Пещерско шосе, 6-ти етаж - отделение уши, нос, гърло.

УМБАЛ Пловдив се намира на Пазарджишко шосе, на Пещерско е УМБАЛ Св. Георги.

# 10 959
Има ли отоневролог в Пловдив, извършващ Маневри на Ейпли, за наместване на кристали

# 10 960
Има ли отоневролог в Пловдив, извършващ Маневри на Ейпли, за наместване на кристали
В Пазарджик ако ви е удобно мога да дам координати на д-р Зенко Асенов. Само платено работи.

# 10 961
В Пазарджик ако ви е удобно мога да дам координати на д-р Зенко Асенов. Само платено работи.
Ще бъда благодарна за координатите. Използва ли тези маневри докторът? Доволни ли сте

# 10 962
Опитах да ви пратя лс с телефона на д-ра но сте забранила съобщенията си.
Да останах доволна от прегледа и манипулацията. Д-ра е много спокоен и обстойно обяснява всичко.

# 10 963
Здравейте! Бихте ли ми посочили координати на добър дерматолог, за Пловдив - център става дума. Проблемът не е сложен, най-вероятно се касае за гъбична инфекция на палеца на крака. Благодаря на всички предварително!

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 11:27 от elian

# 10 964
Здравейте! Бихте ли ми посочили координати на добър дерматолог, за Пловдив - център става дума. Проблемът не е сложен, най-вероятно се касае за гъбична инфекция на палеца на крака. Благодаря на всички предварително!
Д-р Влашева в Кожния диспансер е специалист в тази област

Общи условия

Активация на акаунт