Бял списък за гр. Пловдив

• 2 830 296
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 070
Моля за насоки къде да отида за ехография на млечни жлези - профилактика. Била съм в ДКЦ-то на Ресторант Стадиона, не ми се повтаря това чакане.

# 11 071
В "Пълмед" всичко е на ниво и работят със здравна каса, но трябва да си запишете час в голям аванс. Аз чаках почти месец, но си заслужаваше.

# 11 072
Моля, препоръки за добър ендокринолог.Никога до сега не съм посещавала.
Благодаря!

# 11 073
Доктор Сава Петров. Прекрасен специалист с хубава апаратура. Понеже е млад обяснява доста внимателно и търпеливо.

# 11 074
  • Пловдив
Къде е по-добър апаратът за ядрено-магнитен резонанс - в Окръжна или в "Св. Георги"? Питат ме хора, които не са от града, но аз също нямам представа.

# 11 075
В Окържна ЯМР е на лаборатории Русев и там може да се отиде с направление, но аз при тях не съм доволна от разчитането на резултата - беше копирано от пациент преди мен и доста се разправях с тях. Знам и за други такива случаи.
В Свети Георги апаратът е на същото ниво, там отидох заради д-р Димитрова - изключителен специалист. Но не работят с направления и се заплаща.
В случая е важно и задапаратното устройство, иначе рискувате като мен да се облъчвате два пъти.

# 11 076
Магдена, аз съм доволна от този в Окръжна болница. Потвърди ми много рядка диагноза, която имах разчетена на скенер в Св.Георги. И която така беше описана на друг скенер, в Пълмед, че отдавна трябваше да съм при Св. Петър, според тях. 🤦🤦🤦

# 11 077
  • Пловдив
Препоръка за имунолог?

# 11 078
Доц Конова - имунолог

# 11 079
Къде е по-добър апаратът за ядрено-магнитен резонанс - в Окръжна или в "Св. Георги"? Питат ме хора, които не са от града, но аз също нямам представа.
В окръжна ми писаха уголемена простата, а аз съм жена.

# 11 080
На ЯМР в окръжна не видяха 4 см тумор на главата на панкреас, а “диагнозата”, която бяха написали предизвика искрен смях от гастроентеролози и специалисти по образна диагностика, които четоха некадърните им писания !

# 11 081
На ЯМР в окръжна не видяха 4 см тумор на главата на панкреас, а “диагнозата”, която бяха написали предизвика искрен смях от гастроентеролози и специалисти по образна диагностика, които четоха некадърните им писания !
За съжаление в бъдеще ще е все така.

# 11 082
Здравейте, интересувам се от педиатър в жк Тракия. Искам да попитам някой дали има телефоните на д-р Магдалена Трифонова и д-р Анита Цветкова, които имат кабинети в Димед. Звънях в медицинския център, но ми казаха да си намеря контактите, защото те нямали общо с личните лекари...

# 11 083
Здравейте, доктор Анита Цветкова ми отказа да запиша бебчо преди месец, защото била препълнена и имала много пациенти. Записах го при доктор Хайтов. За сега съм доволна, но всеки си има различно мнение. Изпращам линк към сайта му. 🙂
https://www.doctor-haytovi.net/

Здравейте, интересувам се от педиатър в жк Тракия. Искам да попитам някой дали има телефоните на д-р Магдалена Трифонова и д-р Анита Цветкова, които имат кабинети в Димед. Звънях в медицинския център, но ми казаха да си намеря контактите, защото те нямали общо с личните лекари...

# 11 084
Здравейте,

Благодаря за информацията!

Здравейте, доктор Анита Цветкова ми отказа да запиша бебчо преди месец, защото била препълнена и имала много пациенти. Записах го при доктор Хайтов. За сега съм доволна, но всеки си има различно мнение. Изпращам линк към сайта му. 🙂
https://www.doctor-haytovi.net/

Общи условия

Активация на акаунт