Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 586
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 11 190
Може ли мнение за Д-р Надежда Рашева - очен?
Или препоръка за друг работещ с деца.
Изключвам д-р Минева и д-р Маринов.

# 11 191
  • Пловдив
Аз и сестра ми си водим децата при Лесинска - очен.

# 11 192
Аз и сестра ми си водим децата при Лесинска - очен.
Тази която има оптика ли? Тя къде преглежда?

# 11 193

И аз съм водила малко дете при нея, което в Луксор обикаляха като голям камък. Подходи добре.

# 11 194
Препоръка за очен лекар за дете на 11 години в района на Смирненски? Детето няма оплаквания, прегледът ще е профилактичен.

# 11 195
Др.Митко Иванов в ДКЦ 2 и др.Мая Минева  в здравния център на др.Минев на ул. Любен Каравелов. Първият работи с НЗОК, за др.Минева не зная в момента, може по телефона да се попита.

# 11 196
Благодаря! С направление сме. А добър очен лекар в Пълмед или Каспела има ли (по НЗОК да преглежда)?

# 11 197
  • Пловдив
В Пълмед е само Д-р Рашева.Работи с направления.Посетих я за предписване на очила . Доволна съм.

# 11 198
Благодаря! С направление сме. А добър очен лекар в Пълмед или Каспела има ли (по НЗОК да преглежда)?
Изобщо не ходи на очен в Пълмед, при огромен очен проблем нищо не видя в очните дъна на баща ми, а зрението му се влошаваше.

# 11 199
Изобщо не ходи на очен в Пълмед, при огромен очен проблем нищо не видя в очните дъна на баща ми, а зрението му се влошаваше.
Д-р Рашева ли го е прегледала в Пълмед?

# 11 200
Д-р Рашева ли го е прегледала в Пълмед?
Да, д-р Рашева го прегледа.

# 11 201
Вчера водих децата на проф.очен преглед с напр.по ЗК при д-р Благовеста Тодорова.Кабинетът е м/у ,,ОУ Петър Берон" и поликлиниката.Доволна съм.

# 11 202
За нея има и много реклами във ФБ, за повдигане на клепачите, ботокс и т.н.

# 11 203
Като сме на тема очни, някой премахвал ли е папиломи по клепачите? Към кой лекар да се насоча. И очен или дерматолог?

# 11 204
И тук да питам за диетолог,  макар да съм малко скептична.

Общи условия

Активация на акаунт