Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 983
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 280
  • Пловдив
Синът ми беше малък, когато ходихме при Санта Гутман в ДКЦ-то в Рилон център. Там беше тогава.
И аз нямам добър спомен за прегледа при нея. Помня, че ме накара да се чувствам много зле като майка. Виновна, че едва ли не не съм обръщала внимание на детето си колко е слабичък, каква му е стойката.....

# 11 281
Моля за препоръка за офталмолог, става въпрос за бебе на 10 месеца.
Благодаря  предварително.
И слагам д-р Георгиев- ендокринолог в белия списък.
С добри впечатления от професионализъм и отношение към пациента.

# 11 282
  • Пловдив
За детски кардиолог д-р Чочкова /не знам дали в детска клиника прави прегледи/, иначе има частен кабинет и часовете пак са напред във времето.

# 11 283
За детски кардиолог препоръчвам д-р Румен Маринов в МЦ по сърдечно-съдови заболявания в София. Спокоен, обстоен, внимателен. Още от преди години ми казаха, че с Пловдив за съжаление не обръщали внимание.

# 11 284
Категорично д-р Румен Маринов. Приема на няколко места в София. Часове през супердок.

# 11 285
Препоръчайте ми читав доктор за лечение на дискова херния,но наистина да е добър!

# 11 286
Оперативно ли? Мисля, че са в София добрите неврохирурзи.

# 11 287
Не оперативно.Добре е в Пловдив  да е.

# 11 288
Къде ще ми препоръчате да махна брадавички с течен азот без Кожния, защото направлението ми е друго?

# 11 289
  • Пловдив
Не оперативно.Добре е в Пловдив  да е.
Mагнитен резонанс на проблемния участък от гръбначния стълб имате ли?
С диска в св.Георги при неврохирурзите да го видят.Аз не знам "неоперативни" методи за лечение,другото са ала-бала.

# 11 290
И аз не знам неоперативно лечение. Другото е поддръжка - стандартна терапия в остра фаза и рехабилитация след това. Два пъти годишно на санаториум.

# 11 291
Къде ще ми препоръчате да махна брадавички с течен азот без Кожния, защото направлението ми е друго?
Махането на брадавици не знам дали се поема от НЗОК. Иначе през Супердок ако запазите час, д-р Влашева и д-р Лукова работят с касата. Лукова по каса е в ДКЦ-то на Г. Кондолов, а Влашева в МЦ1 на Васил Априлов 20.

# 11 292
Къде може да ми сложат инжекция в събота и неделя?

# 11 293
Последно бях звъняла в Медикус алфа-майка ми си слагаме някакви немски за кръста, съгласиха се и без рецепта да й сложат, около 5лв. по спомен.

# 11 294
Последно бях звъняла в Медикус алфа-майка ми си слагаме някакви немски за кръста, съгласиха се и без рецепта да й сложат, около 5лв. по спомен.

Благодаря много!И аз за кръста слагам.А тя какви слага,че моите са НПВП,но няма ефект.

Общи условия

Активация на акаунт