Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 521
  • 13 653
  •   1
Отговори
# 12 450
  • Пловдив
Д-р Тончев ми изгради счупен зъб, който трима други стоматолози отписаха и искаха да извадят. В последствие постави коронка. Преди него д-р Гьозова ми оправи каналите.
Тогава все още клиниката беше в Гранда.
И тогава си беше сума, но предпочитам зъб вместо мост или имплант.

# 12 451
Здравейте, препоръчайте ми моля добър дерматолог. На биологични лекарства съм за автоимунно заболяване и ми излезе обрив който искам да разбера дали е свързан с лекарството или е просто... обрив.
Моля споделете опции! Благодаря!

# 12 452
Д-р Боян Костов. Работи и със здравна каса и на частно.

# 12 453
Здравейте, препоръчайте ми моля добър дерматолог. На биологични лекарства съм за автоимунно заболяване и ми излезе обрив който искам да разбера дали е свързан с лекарството или е просто... обрив.
Моля споделете опции! Благодаря!
Д-р Мариана Лукова в Кожния диспансер и ДКЦ на Г. Кондолов в Кючука.

# 12 454
  • Пловдив
Д-р Радица Соколова, работи с НЗОК

Д-р Костов и д-р Желязков са ми в черния списък. Д-р Влашева и тя реално не извърши преглед.

# 12 455
Д-р Радица Соколова, работи с НЗОК

Д-р Костов и д-р Желязков са ми в черния списък. Д-р Влашева и тя реално не извърши преглед.
За Д-р Радица Соколова, само суперлативи мога да кажа, ако и се доверите,определено няма да сгрешите.

# 12 456
Препоръчайте ми моля добър ревматолог за автоимунното заболяване Анкилозиращ спондилит/Болест на БЕХТЕРЕВ. Намерих няколко имена но не всеки е наясно в дълбочина с това заболяване и лечението му, ако някой има добър опит от определен доктор, моля споделете.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 16:40 от curious77

# 12 457
  • Пловдив
Препоръчайте ми моля добър ревматолог за автоимунното заболяване синдром на Бехтерев. Намерих няколко имена но не всеки е наясно в дълбочина с това заболяване и лечението му, ако някой има добър опит от определен доктор, моля споделете.
мнооого е трудно за жалост...
Последно мъжа ми остана доволен от завеждащата в отделението на Мбал Тримонциум.

# 12 458
Препоръчайте ми моля добър ревматолог за автоимунното заболяване синдром на Бехтерев. Намерих няколко имена но не всеки е наясно в дълбочина с това заболяване и лечението му, ако някой има добър опит от определен доктор, моля споделете.
мнооого е трудно за жалост...
Последно мъжа ми остана доволен от завеждащата в отделението на Мбал Тримонциум.

Д-р Снежана Терзийска предполагам? Тя и Д-р Никола Тепелиев са двете имена които виждах най-често като препоръки но реших да попитам и тук ако има хора с опит. Моля ако някой знае за някой да сподели, ако не ще трябва да избирам някой от тези двамата.

# 12 459
Един глас за д-р Терзийска!

# 12 460
И от мен един глас за д-р Терзийска!

# 12 461
Препоръчайте ми моля добър ревматолог за автоимунното заболяване Анкилозиращ спондилит/Болест на БЕХТЕРЕВ. Намерих няколко имена но не всеки е наясно в дълбочина с това заболяване и лечението му, ако някой има добър опит от определен доктор, моля споделете.

Д-р Пламен Тодоров от Каспела е много добър специалист. Не мога да кажа, дали има опит с това заболяване, но може да го проверите.

# 12 462
Подкрепям за д-р Пламен Тодоров.

# 12 463
Моля, за препоръка на добър ендокринолог в гр. Пловдив. Свързано е с щитовидни проблеми.

# 12 464
  • София
Аз и преди си препоръчвам моят д-р Христо Георгиев, но не допада на всеки. Не работи и със здравна каса и часовете вече са за месец напред 😁 Но за толкова години продължавам да се връщам при него за мнение.

Общи условия

Активация на акаунт