Бял списък за гр. Пловдив

• 2 857 069
  • 13 792
  •   6
Отговори
# 12 570
Това ми дадоха на мен:
- пижама(нощница), чехли, лично бельо, тоалетни принадлежности, прибори за хранене, тоалетна хартия.
Здравейте. Малко не по темата, но няма къде другаде да питам
Скрит текст:
Предстои ми прием в Каспела. Какво трябва да нося, освен стандартните лични принадлежности? От друг град съм и ще е трудно да се реагира на момента, ако не съм взела нещо. Благодаря.

# 12 571
Здравейте, препоръчайте ми моля добър офталмолог? 2-3 прегледа имах при различни доктори и всеки дава различен диоптър, моля препоръчайте ми някого за който знаете, че си разбират от работата.
Благодаря!

# 12 572
д-р Божидар Митев УНГ - невероятен специалист!
Здравейте, препоръчайте ми УНГ за възрастни, става дума за подут лимфен възел с неустановена причина!

# 12 573
Здравейте, препоръчайте ми моля добър офталмолог? 2-3 прегледа имах при различни доктори и всеки дава различен диоптър, моля препоръчайте ми някого за който знаете, че си разбират от работата.
Благодаря!

От Луксор - д-р Томова, д-р Шишкова, д-р Елена Димитрова. Последната работи и в ДКЦ 1, ходя от 15 години при нея. Работят с НЗОК.

# 12 574
  • Пловдив
Благодаря!
2 или 3?
За какво разминаване става въпрос? Споделете повече.

# 12 575
Благодаря!
2 или 3?

Едната докторка ми каза, че моите очила с грешни и ми усили диоптъра с по 1 на двете очи. В оптиката се учудиха и препоръчаха 2торо мнение, 2рия доктор не беше съгласен и намалиха диоптъра, и реших на направя 3то мнение за по сигурно и тяхното мнение беше с диоптър по средата. Първите 2 прегледа бяха в Ямбол, 3тият в Стара Загора. Понеже вече съм в Пловдив искам да отида при добър специалист с модерна техника който може да ми краен отговор.

# 12 576
Луксор е мястото. Техника и лекари на ниво.

# 12 577
Луксор е мястото. Техника и лекари на ниво.

Др Томова не ми я дава в Луксор, само Др Шишкова и Димитрова ми излизат в сайта им.

# 12 578
Д-р Томова е в Луксор. От няколко години водим детето при нея. На телефона на регистратурата се записва час.

# 12 579
И аз водех дъщеря ми при д-р Шишкова, като беше малка, т.е. преди повече от 15 години.

# 12 580
Много добри впечатления споделям от д-р Илчо Илчев - кардиолог.

Преглежда много внимателно, слуша сърцето и дробовете отпред, отзад, отстрани, в седнало, в легнало положение.. мери кръвното, прави кардиограма, ехокардиография. Има възможност и за други изследвания при нужда - холтер, велоергометър и др. Вниква в симптомите, не те претупва. Изписва ниски лекарствени дози на първо време, не те товари излишно с лекарства. Ако състоянието не е сериозно препоръчва двигателна активност, магнезий и витамини. Доволна съм като цяло. Часове се записват през сайта му. Не се чака. Спазват се стриктно часовете.

Моя близка е с подобни впечатления от д-р Илия Янев.

# 12 581
  • БГ
Благодаря!
2 или 3?

Едната докторка ми каза, че моите очила с грешни и ми усили диоптъра с по 1 на двете очи. В оптиката се учудиха и препоръчаха 2торо мнение, 2рия доктор не беше съгласен и намалиха диоптъра, и реших на направя 3то мнение за по сигурно и тяхното мнение беше с диоптър по средата. Първите 2 прегледа бяха в Ямбол, 3тият в Стара Загора. Понеже вече съм в Пловдив искам да отида при добър специалист с модерна техника който може да ми краен отговор.
ходим цялото семейство в Луксор, д-р Георгиев.много внимателен, не претупва, дъщеря ми се чуства отлично с поставените диоптри.

# 12 582
Здравейте! Можели да ми препоръчате детски дерматолог? За атопичен дерматит става въпрос.

# 12 583
  • Пловдив
Препоръчвам д-р Радица Соколова, само тя се справи адекватно при детето ми.

# 12 584
+1 за д-р Ралица Соколова. Баба ми я посети, с АД и сподели, че не е предписала кортикостероиди, както всички останали лекари, защото те само подтискат,  но не лекуват.
Д-р Мариана Лукова -също много добри впечатления. Но и за двете часовете са за след 2-3 седмици.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 22:52 от anichka_21

Общи условия

Активация на акаунт