Бял списък за гр. Пловдив

• 2 790 552
  • 13 493
  •   1
Отговори
# 13 140
Здравейте, бихте ли ми препоръчали невролог, който е добър и се занимава с  болестта на Алцхаймер!

Здравейте, не знам дали се занимава с болестта на Алцхаймер, но мога да ви препоръчам д-р Каралийски от Каспела. Ние сме много доволни.

# 13 141
  • София
Здравейте, препоръчайте ми добър дерматолог за възрастен.

# 13 142
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли препоръчали гинеколог в гр. Пловдив, който да прави и колпоскопия.
Колпоскопия прави Ямаков. Графикът за следващия месец излиза сутринта на 28-мо число от месеца, в Супердок.

При др. Ямаков единствено през супердок ли се записва час? По телефона не записва ли?
Вече 2 месеца не успявам в супердок да си запиша час.

И друг въпрос- Др. Ваня Балева-онкохирург знаете ли дали работи все още?

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 13:16 от budiko

# 13 143
Графикът на д-р Ямаков излиза на 28-мо число на месеца, за следващия месец. Ориентираш се първо кои дати са само за бременни пациентки и запазваш в останалите. Когато си заложа аларма в телефона за да ме подсети, винаги съм успявала.

# 13 144
Само Ямаков ли прави колпоскопия в Пловдив? Един единствен гинеколог...в такъв голям град...

# 13 145
Почти всички правят.

# 13 146
И аз се учудих, че само той се коментира, като че ли е нещо изключително. Оглед под микроскоп.

# 13 147
Не съм казала такова нещо. А аз къде съм правила.

# 13 148
  • Пловдив
Бихте ли препоръчали друг гинеколог за колпоскопия?
И този месец ако не успея при Ямаков да запиша час при друг.

# 13 149
Всички имат колпоскоп. Не се изисква да си специалист за да видиш изменения, мажат с разтвор и ако на някое място се промени цвета има проблем, горе-долу е това, не мога да обясня медицински.

# 13 150
Проверете кой има наличен колпоскоп. Не мисля, че е рядкост.

# 13 151
  • Пловдив
Всички имат колпоскоп. Не се изисква да си специалист за да видиш изменения, мажат с разтвор и ако на някое място се промени цвета има проблем, горе-долу е това, не мога да обясня медицински.
Еми аз ходя на прегледи, цитонамазки при др. Тотев- той няма колпоскоп.
Проверете кой има наличен колпоскоп. Не мисля, че е рядкост.
Ще потърся.

# 13 152
Д-р Гергана Гогова в Медицински център "Д-р Минев" прави колпоскопия и работи с направления.

# 13 153
Колпоскопията не влиза в направлението, плаща се отделно.

# 13 154
Bubolina73, не всички имат колпоскоп. Рядкост е. Спас Патишанов нямаше колпоскоп в Пълмед, няма и сега в Селена. Деница Краевска, Радка Видева също нямат.
Пишете с имена. Ще погледна за Гергана Гогова, благодаря за информацията!
Като чета в темата за цитонамазките, оставам с впечатление, че в София всеки втори гинеколог има колпоскоп. За съжаление в Пловдив не е така.

Общи условия

Активация на акаунт