Бял списък за гр. Пловдив

• 2 791 262
  • 13 499
  •   3
Отговори
# 12 885
  • Пловдив
За премахване на жлъчка с лапароскопска операция изключително съм доволна от д-р Радослав Дончев от Каридад.. Премахна ми жлъчката поради два големи камъка около 3см всеки . Три дни стоях в болница На единия ден ме приеха на втория ден беше операцията . На третия ден си тръгнах. Много леко работи и много подробрно обяснява всичко

# 12 886
  • Пловдив
За премахване на жлъчка с лапароскопска операция изключително съм доволна от д-р Радослав Дончев от Каридад.. Премахна ми жлъчката поради два големи камъка около 3см всеки . Три дни стоях в болница На единия ден ме приеха на втория ден беше операцията . На третия ден си тръгнах. Много леко работи и много подробрно обяснява всичко

Колко време предварително се уговорихте и каква е цената? Може и на лични.

# 12 887
  • Пловдив
Около 10 дни преди операцията се уговорихме за дата. Цената ще ви я напиша на лични.

# 12 888
Ако може и на мен да я пишете на лични цената.

# 12 889
Здравейте, бихте ли препоръчали гинеколог в гр. Пловдив, който да прави и колпоскопия.

# 12 890
Добър уролог за Пловдив? Наистина добър! За потвърждаване или отхвърляне но диагноза.

# 12 891
Може ли мнения за доктор Сивкова - офталмолог?

# 12 892
Добър уролог за Пловдив? Наистина добър! За потвърждаване или отхвърляне но диагноза.
Доц. д-р Петър Антонов - ДКЦ Св. Георги на бул. Васил Априлов. Писал е дисертация за генитални тумори при мъжа (ако с това е свързано съмнението ви).

# 12 893
Здравейте, бихте ли препоръчали гинеколог в гр. Пловдив, който да прави и колпоскопия.
Колпоскопия прави Ямаков. Графикът за следващия месец излиза сутринта на 28-мо число от месеца, в Супердок.

# 12 894
Добра е
Може ли мнения за доктор Сивкова - офталмолог?

# 12 895
Колпоскопия прави Ямаков. Графикът за следващия месец излиза сутринта на 28-мо число от месеца, в Супердок.

Много благодаря !

# 12 896
  • Пловдив
Има ли нещо специфично при поставяне на спирала или всеки АГ поставя /щях да звъня на д-р Халил да си говоря с нея, но видях, че ще работи чак на 8 и предполагам е отпуска/.

# 12 897
Здравейте! За премахване на кокоши трън от ходило на дете с азот към кой дерматолог бихте препоръчали да се обърна? Ще се радвам, ако някой има личен опит, да сподели.

# 12 898
Здравейте,можете ли да ми препоръчате добър дерматолог?

# 12 899
Д-р Лукова.

Общи условия

Активация на акаунт