Бял списък за гр. Пловдив

• 2 791 431
  • 13 501
  •   11
Отговори
# 12 900
Бих препоръчала д-р Лукова и аз. Невероятен специалист и човек!

# 12 901
  • Пловдив
Здравейте! За премахване на кокоши трън от ходило на дете с азот към кой дерматолог бихте препоръчали да се обърна? Ще се радвам, ако някой има личен опит, да сподели.
Края на миналата година премахнахме  на дъщеря ми кокоши тръни при доктор  Желязков.Кабинета му е на ул.Богомил.
Внимателен е,доволна  съм.

# 12 902
Здравейте. Препоръчайте ми добър невролог за проблеми с врата. И ако може мнения за д-р Каралийски в Каспела. Благодаря.

# 12 903
Има ли добри психиатри които могат да помогнат с тежка хипохондрия? Психолозите не помогнаха, препоръчаха психиатър, но незнам дали има добри в Пловдив?

# 12 904
  • София / Пловдив
Здравейте,можете ли да ми препоръчате добър дерматолог?

Д-р Веселина Йорданова, МЦ Хипократ, работи и с касата.

Има ли добри психиатри които могат да помогнат с тежка хипохондрия? Психолозите не помогнаха, препоръчаха психиатър, но незнам дали има добри в Пловдив?

Д-р Росица Паунова, млада, но много отговорна и внимателна, специализант е в Клиниката по психиатрия към УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив.

# 12 905
Здравейте! Търся добър еднокринолог за майка ми.
Става въпрос за повишен хормон на щитовидната жлеза и кръвна захар.
За първи път ще ходи.

Благодаря предварително!

# 12 906
Здравейте! Някой има ли лични впечатления от д-р Анна Джуркова?
Скрит текст:
Препоръчаха ми я, защото имам по-особен случай на избиване на постоянен зъб през небцето, при наличие на млечен. Но по телефона (вероятно регистратура) жената ме увери, че не ми трябва 3D снимка ( стоматологът, който ме праща там каза, че трябва да е такава) и беше малко груба, даже не се конкултира с докторката. Та ми остана едно такова усещане да не е някаква надута кифла, която да ми вземе парите само ...

# 12 907
  • Пловдив
Здравейте! Търся добър еднокринолог за майка ми.
Става въпрос за повишен хормон на щитовидната жлеза и кръвна захар.
За първи път ще ходи.

Благодаря предварително!
Д-р Миглена Николова, Пълмед. Препоръчвам!

# 12 908
Моля ви, препоръчайте ми добър медицински козметик за почистване на лице. Става въпрос за кожа с акне и запушени пори.

# 12 909
Някой посещавал ли е д-р Христо Петров УНГ?
Интересува ме горе долу дали излизат часове, в момента няма.
д-р Данева ни го препоръча за преглед и мнение за децата.

# 12 910
По здравна каса часовете му се изчерпват много бързо.

# 12 911
В супердок часовете обикновено са за половин година напред. Посещавала съм го с дъщеря си и имах късмет, че някой беше отказал час за след 2 месеца, но нашият проблем не беше належащ и можех да си позволя да чакам. След прегледа свързването поне за мен беше трудна задача и реших, че ще потърся друг специалист. Не знам как вървят часовете на частно, но вероятно пак е нужно повечко чакане.

# 12 912
Аз го посещавам.
Лятото ми прави и операция.
Запазих час по телефона.
Много мил лекар и много отзивчив.

# 12 913
  • Пловдив
За Христо Петров колега ми отстъпи свой запазен час, за да може да прегледа детето ми. Сега го следи през месец, два, като ми дава час на място след преглед.

# 12 914
Благодаря ви, ще гледам да се свържа с доктора.

Общи условия

Активация на акаунт