Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 019
  • 13 507
  •   4
Отговори
# 12 915
Търся добър гинеколог, който би обърнал внимание на хормоните, най-малкото поне да пусне изследвания за хормони.

# 12 916
  • Пловдив
Моля за мнение за Mutafchiyska dent.
И като цени на услугите.

# 12 917
Аз не съм доволна и не препоръчвам, въпреки, че бях само за консултация!

# 12 918
  • Пловдив
Може ли да кажете какво не ви хареса? Във фейсбук доста хора ги препоръчват.

# 12 919
Беше преди 2-3 години. Отидох за консултация и евентуална подмяна на фасети с бондинг. Междувременно, за минута бяха огледани всичките ми зъби и интересно как всеки с огромен и належащ проблем според лекарката. Каза ми се някаква 4 цифрена сума и бях отпратена да пазя час за оправяне на всички нередности. При положение, че исках подмяна само на две фасети. Често посещавам стоматолози и знам, че назад нямам проблеми, но дори и да имам не са така преекспонирани и подхода толкова плашещо комерсиален!

# 12 920
  • Пловдив
Е, това не ми харесва. Миналата седмица отидох при друг зъболекар за подмяна на пломба на пресен зъб, защото падна и по същия начин ми се направи преглед на всички зъби и ми се даде оферта за четирицифрена сума. Не знам вече. Гледат на нас като на касички.

# 12 921
В началото като вас се подлъгах от мнения във Фейсбук и реклама. За щастие ми се размина само с консултация.

# 12 922
Препоръчвам Булдентал.

# 12 923
На какви зъболекари ходите? На мен за пломба ми взимат 30 лв. максимум.

# 12 924
  • София
Сумите са различни. В Пловдив са стигали от 10лв до 200лв. Въпросът е колко дълго ще издържи пломбата. Мен ми бяха правили 6-7 пъти една пломба, която падаше и все по 10лв ми взимаха. Не смятам, че си заслужаваше тормоза още повече, че бях дете и зъболекари не понасях вече.

# 12 925
30 лв. за пломба са ми вземали преди 20 години.

# 12 926
  • Пловдив
Между 120 и 160 на пломба на предни зъби ми казаха последния път.
А за кътник около 200 ми взеха последно.

# 12 927
30 лв за пломба ви взимат може би като доплащане по здравна каса.
Всъщност ако си изберете по-нисък клас материал може и да доплатите само 5 лв.
Цените са такива защото материалите които Нзок покрива са нискокачествени.
Имам много познати които са разочаровани от Мутафчийска дент поради същата причина и няколко започнати зъба наведнъж

# 12 928
Тази година за пломба по каса доплатих под 30 лв. Бяла, фотополимерна, на преден резец.

# 12 929
  • Пловдив
И аз нещо символично доплащам за бяла фотополимерна. Но не ходя по лъскави клиники, до преди да се пенсионира ходех при една жена до майка ми - от дете ходя при нея, сега работи по два часа на ден примерно и случайно мъжът ми откри едно момиче в Гагарин, страхотна. Работи внимателно и добре.

Общи условия

Активация на акаунт