Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 267
  • 13 507
  •   1
Отговори
# 12 930
Да, с доплащане по НЗОК. Извън НЗОК не знам колко струва, не ми се е налагало. От 20 лв. съм започнала в клиника Д-р Станков през 2003, последно мисля, че 80 доплатих, преди 2 години.

# 12 931
И аз доплащам към НЗОК - за чистене на зъбен камък /ръчно/ - 10 лв., за пломба - 20-30 лв. Издържат пломбите, веднъж годишно ги проверявам и рядко има за смяна.

# 12 932
След изчерпването на лимита по каса е 80 пломбата. Иначе кореново лечение на корен по 120-130. Зависи.

# 12 933
  • Пловдив
Привет на всички Flowers Rose
По препоръка на познат лекар влизам в Медлайн за колоноскопия при д-р Топалова, някой отзиви за нея, за отделението?
Благодаря предварително и усмихнат следобед!

# 12 934
Аз няколко месеца обикалям зъболекари и не могат да се справят с един венечни джоб и наскоро бях при препоръчан парадонтолог, но отново не се реши проблемът.
Има ли някой опит с лазерни лечение на такъв проблем, четох, ме има и такъв вариант на лечение, но вече ми писна да ходя и да давам само пари без резултат.

# 12 935
Току що приключих лазерно лечение на венци. Доволна съм. Преди две години правих, кървенето на венците спря веднага и нямах проблеми. Но трябва да се прави всяка година, а аз прескочих миналата и се отвориха няколко големи джоба, като единият бил огромен. Според докторът щял да се затвори малко, но не изцяло, тъй като е много дълбок вече. За по-малките джобове има голям шанс да се затворят повече, особено ако се полагат грижи - зъбен душ, вода за уста, чистене на зъбен камък на 6 месеца и лазер веднъж годишно. Ходя при доктор Петков в Кючук Париж.

# 12 936
Аз правих преди години лазерно обработване на джобове при Янева в Ка дент
Но моят зъболекар ми каза само миене и зъбен душ, че от лазера нямало много смисъл.
Сега се чудя дали пак да ходя?

# 12 937
Здравейте.
От кой кинезетерапевт сте доволни?

# 12 938
Здравейте.

Димитър Христев
Аз ходих при него заради болки в гърба и кръста.
https://physiobg.com/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR7Rb2gKNNCCN-Z0E … TdlUiuFAblnF-njBA

# 12 939
Препоръчайте педиатър ?

# 12 940
  • Пловдив
Препоръчайте педиатър ?

Д-р Таня Данева

# 12 941
# 12 942
  • Пловдив
Пълмед

# 12 943
Здравейте.

Димитър Христев
Аз ходих при него заради болки в гърба и кръста.
https://physiobg.com/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR7Rb2gKNNCCN-Z0E … TdlUiuFAblnF-njBA
Благодаря, аз съм с болки във врата,надявам се да помогне 👍

# 12 944
Здравейте! Интересувам се за координати на проф. Орбецова ендокринолог? В Пловдив ли е кабинета и? Защото нищо не намирам за Пловдив, а ми излиза София.

Общи условия

Активация на акаунт