Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 392
  • 13 507
  •   4
Отговори
# 12 945
Здравейте! Интересувам се за координати на проф. Орбецова ендокринолог? В Пловдив ли е кабинета и? Защото нищо не намирам за Пловдив, а ми излиза София.
Тя си е от София по принцип, и откакто стана директор на УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев" се оттегли от поста като началник на отделението по ендокринология във ВМИ. Така че много вероятно е вече да не преглежда в Пловдив.

# 12 946
  • София
Последно като гледах интервю с нея каза, че вече е възрастна и не практикува

# 12 947
Това тръгнах да пиша, аз я помня възрастна преди доста време. Със сигурност може да е над 75г вече

# 12 948
Коя Обрецова- Връбка или Мария?

# 12 949
д-р Мария Орбецова, която беше началник на клиниката по ендокринология в св. Георги Пловдив

# 12 950
д-р Мария Орбецова, която беше началник на клиниката по ендокринология в св. Георги Пловдив
Със сигурност не е на 75 години тя... Smiley Никога не е изглеждала чак толкова възрастна. На 62-3 години е жената.

# 12 951
Тя е 60 набор, преди десетина години завърши и богословие, в Пловдив си е, ще питам дали преглежда или само преподава.

# 12 952
Това е лекарката за която питам.

# 12 953
Същата, дребна фигура на живо.
Ако е от поколение след 60 ти набор, по възррастна изглежда, или така съм я видяла в онзи момент, но времето си лети.

# 12 954
Същата.

# 12 955
  • Cyprus, Пловдив
Благодаря ви, ще гледам да се свържа с доктора.
Успяхте ли да се свържете с доктора? От миналата седмица правя опити, почвам да се чудя да не би да е сменил номера Rolling Eyes

# 12 956
Да, успях, звънете от ранен следобяд нататък.
Даже на стационарния телефон ми вдигна доктора.
Записа час за моите сополанковци за юли месец, по-рано ми каза, че няма в момента възможност

# 12 957
Може ли препоръка за добър пулмолог

# 12 958
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате рехабилитация, където да има и гимнастика. Става въпрос за възстановяване след лечение на '’замръзнало’’ рамо.
Също мнение за рехабилитация ‘’Родопи’’ на бул. Цар Борис III срещу ПУ?

# 12 959
За Пловдив единствено съм доволна от отделението по Физиотерапия и рехабилитация на Окръжна болница, но е с престой. Иначе всяко ДЦК има и салон за ЛФК. Но самите процедури на апаратите са много кратки и неефективни.
Частни центрове не препоръчвам, там си гледат финансовия интерес само.

Общи условия

Активация на акаунт