Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 590
  • 13 507
  •   6
Отговори
# 12 960
  • Пловдив
Бях 2 дни в Еврохоспитал, но там ми е много далече да ходя всеки ден. Имам подобрение за тези дни, но най- вече от упражненията. Затова искам да има кинезитерапевт.

# 12 961
Може ли препоръка за добър пулмолог
За дете или за възрастен?

# 12 962
  • Пловдив
Здравейте, трябва ми второ мнение относно бенки на тинейджър, досега сме били при д-р Мина Апостолова , доволни сме, но искам да съм по-спокойна!
Питането е дали да се обърна към д-р Шаламанова(от Веселина Йорданова не съм очарована, претупана история) или директно към д-р Балева, тя е онкохирург,  но май и тя преглежда, доколкото разбрах.
Благодаря предварително и усмихнат ден! 🍀🍀🌹

# 12 963
Здравейте, някой знае ли, преди кръвен тест в лаборатория за алергии (инхалаторен панел) може ли да се приема сироп за кашлица, за малко дете?

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 07:53 от Mrs. MS

# 12 964
Не, не трябва нищо да се приема. Най-малкото, не знаете със сигурност дали няма нещо в сиропа, което да опорочи резултатите.

# 12 965
Здравейте, моля препоръчайте ми добър медицински/ терапевтичен педикюр в Пловдив за гъбички по ноктите.

# 12 966
  • Пловдив
Здравейте, моля препоръчайте ми добър медицински/ терапевтичен педикюр в Пловдив за гъбички по ноктите.

Стар Нейлз България,  ул. Петко Д. Петков 23

# 12 967
  • Пловдив

Подолог Нешка Тотнъм.

# 12 968
Здравейте, препоръчайте ми в коя лаборатория в Пловдив да направя кръвен тест за алергии на дете.

# 12 969
В Геника

# 12 970
Здравейте,може ли да ми препоръчате  ендокринолог в Пловдив!Касае се за паращитовидна жлеза.Благодаря предварително!

# 12 971
Д-р Цвета Каменарова

# 12 972
А алерголог за дете можете ли да препоръчате?

# 12 973
# 12 974
Нас ни изписаха с номер 1 от УНГ Пълмед, ще оставя някои процедурни впечатления. Като цяло нито са са белия списък, нито за черния, това ни е втора среща с отделението.
Знаех целта защо влязох, да спрем сопола, който  проточихме месец, нямахме оплаквания, но едно, че не можеше да се посещава градина, второ се засяга проблемното - ушите бяха пълни с течност, и да можем на спокойствие да сондираме консултации и решим при кого и как да продължим с носната сливица.
Прихождахме на венозни вливания сутрин и вечер, първия ден след прием и оглед с камера на сливиците  сметката беше 180 лв доплащане, след два дни  - парацентеза и се прибавиха още 70лв
Нашата докторка отсъстваше след като ни чекнаха, между другите лекари координация не видях, от целия екип - две жени и двама от мъжете  в час по мои наблюдения като пациент.
Така изпъква финансовата част 🙂, не е нещо непознато за мен, по стечение на обстоятелствата  съм наливала пари само в частни болници и клиники.
Трябва да се внимава какво изписват като съпътстващи - сиропи, капки, защото  ги връчват от отделението, но ако не питате не всичко е подходящо да се приема над определени дни, трябва да се пита и припомня всяка сутрин при визитация.

След 4 дни, чекнаха втора пътека за 4 дни,  за която поне приложените изследвания не ни таксуваха, та останахме с 250лв заплащане
Изписаха ни с лечение за вкъщи още 1 седмица.
При определяне на антибиотик е хубаво надлежно да се информира дали и кога, какво и колко е пило детето. Те се съобразяват с антибиограма, но все пак питат за имената на лекарства до момента, ако е имало в предишни месеци

Питат за болничен при изписване, трябва да се внимава и тук в навалицата и суматохата какво са писали, ако се съберат два престоя по пътека сумарно, може да пишат само половината както при мен и ги върнах да оправят.
Веднага успоредно питат да дават бележка за градина, пак в цялата навалицата ще бързат да ви изпратят, нищо, че може да имате рецепта за продължаващо домашно лечение.
Имате право на ЛКК, час се записва през супер док или на регистратура, веднъж седмично, за цена питах 50лв, не е нужно нищо като документи, ще издадат със задна дата ако трябва
Болничен не съм ползвала никога до преди 45 дневния за раждане, но сега за децата няма да отстъпя и търся до дупка всичко.

Хубавото е, че приключихме

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 15:37 от Щефи

Общи условия

Активация на акаунт