Бял списък за гр. Пловдив

• 2 824 938
  • 13 653
  •   8
Отговори
# 13 650
  • Пловдив
За последен път. Търсете хистероскоп с електронож. Така гарантирано, наистина ще отрежат полипа в основата. Да погледна с камерата, да видя къде е полипът, да ме приспят и да остържат цялата кухина барабар с полипа, не е хистероскопска полипектомия, а абразио. Качествата на устройството зад апарата няма да коментирам. Ходя на преглед там, където виждат ясно. С ехограф.

# 13 651
Мислех ЯМР да правя в лаборатория Русев, в двора на окръжна, но чета в гугъл отзивите само лоши мнения. Добри ли са в разчитането според вас

Зависи за какво. Аз не съм доволна от тях. Вип медика при ДКЦ 2 са по-добри в пъти.

# 13 652
Точно в Кърджали пък са толкова компетентни, че не ми се говори 🤣
Ами Възгечев е много по-добър и от пловдивски и софийски, досега не съм чула за грешка или пропуснато. Лошото е, че доста хора се насочиха натам и вече се чака по месец, два за ЯМР.

# 13 653
Здравейте, бийте ли препоръчали къде може да се направи хистероскопия- премахване на полип на матката, освен в Селена? И доктор ако може да препоръчате, ще съм Ви благодарна.
Пълмед? Но нямам представа какъв им е хистероскопът. На повечето места е само камера да видят къде е полипът и после правят абразио, а не хистероскопия. В Селена правят хистероскопия.  За срам и позор, в Пловдив, има един читав хистероскоп и той е в Селена.....
Кой е този доктор?

Общи условия

Активация на акаунт