Бял списък за гр. Пловдив

• 2 824 971
  • 13 653
  •   1
Отговори
# 13 635
Мислех ЯМР да правя в лаборатория Русев, в двора на окръжна, но чета в гугъл отзивите само лоши мнения. Добри ли са в разчитането според вас

# 13 636
Къде бяхте на второ мнение?
И имате ли отзиви за Арнаудов?
При нужда и двете деца водим при него.
Аз съм доволна от Арнаудов, беше страшно трудно да запишем час при него, сега не знам как е. Прегледа беше супер обстоен, много спокоен човек, определено си личеше че си разбира от работата, отново бих го посетила при нужда.
Определено НЕ препоръчвам Гоновски,  ако някой иска подробности, ще опиша прегледа.
Здравейте. Може ли да ми споделите за д-р Гоновски? Може и на лично.

За да не е спам, моля за препоръка за педиатър, който записва пациенти за жк Тракия. Детето ми от раждането до момента е при д-р Чешмеджиева, но имам желание да сменим педиатъра. В Димед д-р Цветкова и д-р Дипчиков не записват пациенти.

# 13 637
  • Пловдив
То зависи кой е лекарят.
ЯМР правих в Русев в Южен, до Кауфланд. Но при д-р Жекова. Изпратиха ме специално при нея.

# 13 638
  • Пловдив
А на Окръжна кой разчита? Не е ли пак тя?

# 13 639
Мислех ЯМР да правя в лаборатория Русев, в двора на окръжна, но чета в гугъл отзивите само лоши мнения. Добри ли са в разчитането според вас
Толкова са добри, че на мен ми писаха уголемена простата, а аз съм жена и простата нямам никаква.

# 13 640
Твоят случай е очевидна грешка.
Аз съм доволна от тях.

# 13 641
  • Пловдив
Именно...скоро го повтори пак.

# 13 642
  • Пловдив
Здравейте, бийте ли препоръчали къде може да се направи хистероскопия- премахване на полип на матката, освен в Селена? И доктор ако може да препоръчате, ще съм Ви благодарна.
Пълмед? Но нямам представа какъв им е хистероскопът. На повечето места е само камера да видят къде е полипът и после правят абразио, а не хистероскопия. В Селена правят хистероскопия.  За срам и позор, в Пловдив, има един читав хистероскоп и той е в Селена.....

# 13 643
Е как така 1? Аз имам хистероскопия в Медлайн, преди 10 години. С много тънък хистероскоп, без упойка ми я правиха, д-р Крумов.

# 13 644
  • Пловдив
Много малък полип или някаква корекция в кухината могат да бъдат премахнати с т.нар. офисхистероскопия, която може да бъде извършена в амбулаторни условия, без упойка. Полип на шийката на матката също може да бъде премахнат в амбулаторни условия, което не е добра практика, но може. Истинска хистероскопия при полип на ендометриума са постига само в болнични условия, с упойка. И с апаратура! Иначе, всеки лекар може да злоупотребява с невежеството на пациента както намери за добре. 👍

# 13 645
Твоят случай е очевидна грешка.
Аз съм доволна от тях.
Като е грешка не можеха ли да го погледнат втори път?  
,,Като махнеш това, другото е твоето, няма какво да гледаме", като махна това, друго почти не оставаше.
Изпратих диска в Кърджали, половин страница разчет, нищо общо с това, което бяха писали.

# 13 646
Какви амбулаторни условия? Медлайн е болница. Щеше да има упойка, ако беше открит полип. Но за щастие нямаше.
На всеослушание, пред студенти беше, голям срам! Blush Да им покаже тънкия хистероскоп.

# 13 647
  • Пловдив
Дева, въпросът беше за хистероскопия с премахване на полип. Какво общо има тънък ли е или е дебел хистероскопът. Освен това, за да бъде открит полип, в кухината на матката, се прави оглед с вагинален трансдюсер, веднага след края на месечния цикъл. И, ако бъде установен се премахва отново след края на месечния цикъл, защото в друга фаза на цикъла полипът не може да се отдифиренцира добре в кухината, може и изобщо да не се види. За пръв път разбирам, че търсят с хистероскоп нещо, което се вижда с ехограф. Почерпила си ги една клинична пътека. 🤣

# 13 648
Ох, няма смисъл да спорим.
На ехограф се виждаше неясно.
Тънкия хистероскоп позволява диагностика без упойка, това е много важно. При нужда, анестезиологът е подръка, действа веднага.

# 13 649
Точно в Кърджали пък са толкова компетентни, че не ми се говори 🤣

Общи условия

Активация на акаунт