Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 612
  • 13 407
  •   2
Отговори
# 13 335
  • под тепетата
Моята киста преди много години я оперира д-р Амалиев старши.

# 13 336
  • StZ
Здравейте, знаете ли телефон на доктор Елена Виденова - ендокринолог?

# 13 337
  • Пловдив

https://www.business.bg/f-166329/d-r-elena-videnova.html

# 13 338

Здравейте, може ли мнение за нея, доволни ли сте ?

# 13 339
Здравейте, някой оперирал ли се е гинекологично при доктор Борислав Иванов в Медлайн? Какво е мнението ви?

# 13 340
  • StZ
ЗлаВещица
Благодаря, но никой не отговори вчера на този номер. Днес ще пробвам пак.

AyLinna
Само веднъж сме я посещавали, доволна съм много. Не уточнихме дата за второ посещение обаче.

# 13 341
Ние не бяхме доволни от д-р. Видева, може да е било случайно.

# 13 342
  • StZ
Ние не бяхме доволни от д-р. Видева, може да е било случайно.
Името е различно. Да не е друга докторка?

# 13 343
Аз съм объркала името, имах в предвид др. Виденова. Има доста добри отзиви в Супердок, затова написах, че може да е случайно. На нас ни беше необходим лекар който да следи младежа на всеки 6 месеца, според мен взаимно не се одобриха. По Коледа, ще търся вариант за ендокринолог по  касата.

# 13 344
Може ли мнение за Д-р Мария Димитрова, пулмолог, която работи в ДКЦ4?

# 13 345
  • Пловдив
Аз съм ходила при д-р Виденова преди 3 години, добро впечатление ми направи. Замени ми инсулина с оземпик, но  не ми го пусна по касата, каза да си го купувам свободно. После пък той стана модерен, кифлите го изкупиха и аз пак се върнах на инсулин. Повече не съм ходила точно при нея, лежах в отделението на Пълмед, където е тя, но лекуващ лекар ми беше д-р Куманова. Доволна бях, но и тя стана трудно откриваема, часове за нея все няма и пак смених доктора. Където ме праща джипито, на мен ми трябват главно за Протокол за инсулина на всеки 6 месеца, останалото няма изненади - диабет като диабет Simple Smile

# 13 346
Здравейте! Някой лекувал ли се е при професор д-р Борис Сакакушев във Първа хирургия във свети Георги. Не можах да намеря никакви мнения за него. Става въпрос за херния след операция. Благодаря ви!

# 13 347
Здравейте,
Не сме от града, но таткото работи там и прекарваме време и в негор все още не сме се пренесли така да кажа
Детето си има педиатър (бебе) в основния ни град, който следи ваксини и т.н.
Търся място , на което имам възможност да водя детето, ако се наложи по спешност. Предполагам ще е платена но няма проблеми..просто детски педиатър или център.

# 13 348
Здравейте,баща ми е доста зле  има няколко заболявания,които се обостриха в последния месец.Има нужда от рехабилитатор,който да извършва посещения в дома му.Моля ако някой има наблюдения или контакти да сподели.

# 13 349
Здравейте,баща ми е доста зле  има няколко заболявания,които се обостриха в последния месец.Има нужда от рехабилитатор,който да извършва посещения в дома му.Моля ако някой има наблюдения или контакти да сподели.
Здравейте , на  моя  близка й помогна много един рехабилитатор от Пловдив, има страница във фейсбук и телефонен номер , мисля,че  прави посещения по домовете на пациентите си ,но го попитайте все пак . Страницата се казва Физиотерапевт БГ ЕООД ,а рехабилитаторът е Димитър Христев.

Общи условия

Активация на акаунт