Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 356
  • 13 405
  •   2
Отговори
# 13 350
Здравейте,
Не сме от града, но таткото работи там и прекарваме време и в негор все още не сме се пренесли така да кажа
Детето си има педиатър (бебе) в основния ни град, който следи ваксини и т.н.
Търся място , на което имам възможност да водя детето, ако се наложи по спешност. Предполагам ще е платена но няма проблеми..просто детски педиатър или център.
Всяка една болница в която има детско отделение може да използвате спешното(УМБАЛ Свети Георги, Пълмед, УМБАЛ Пловдив), както и частни педиатрични болници и клиники(Велаклиник, Пловдимед). Аз се сещам за тези.

# 13 351
Здравейте,баща ми е доста зле  има няколко заболявания,които се обостриха в последния месец.Има нужда от рехабилитатор,който да извършва посещения в дома му.Моля ако някой има наблюдения или контакти да сподели.
Здравейте , на  моя  близка й помогна много един рехабилитатор от Пловдив, има страница във фейсбук и телефонен номер , мисля,че  прави посещения по домовете на пациентите си ,но го попитайте все пак . Страницата се казва Физиотерапевт БГ ЕООД ,а рехабилитаторът е Димитър Христев.

+1 Димитър работи много добре!

# 13 352
Може ли да ми препоръчате добър невролог за световъртеж и замъглено виждане? Имате ли наблюдение за доц. Славов?

# 13 353
Моята киста преди много години я оперира д-р Амалиев старши.
Имате ли телефон за контакт с него  и знаете ли къде преглежда?

# 13 354
  • под тепетата
Не, доста време мина оттогава. 2012г дъщеря ми ражда при него на Хирургиите, но разбрах, че след това се е преместил в Селена. Май имат и частна клиника със сина му.

# 13 355
Имат етаж с кабинети на бул.Мария Луиза. Посещавайки ги за преглед в кабинетите там, операцията ще се извърши в Селена.
Добри са лекарите там, дали ще се насочите към Амалиеви, или някой друг, ще си свършат работата. Това е в случай, че имате възможност да доплатите за операцията.
Ако търсите бюджетен, така да се каже, вариант - лекарите в Хирургиите също ще свършат работа, но не мога да дам конкретно име, нека някой друг се включи.. Моя приятелка преди години там се оперира, от същото, беше доволна.

# 13 356
Моите две момчета минаха през много тежко акне, до такава степен, че сигурно около година изследванията на малкия показваха, че организма се бори с инфекция, без черни точки, всичко ставаше на рани ако можеше да избие, някои от кистите бяха вътрешни и се появяваше синьо петно.Имаше дни в които му предлагах да не ходи на училище. Последните 6 години не сме спирали посещението при дерматолози. В момента и двамата са добре, но минаха лечение с препарат, който е изключително агресивен и рисков. Не се съгласих с лекарството, което ми предложи втората дерматоложка, защото според мен дългосрочно  е не по-малко рисково а и големия вече го беше ползавал и бях наясно, че ефекта е докато се ползва. Докато ходихме при първата дерматоложка тъй като нещата бяха на приливи и отливи и ситуацията не беше ескалирала, разчитах основно на лечението, което предписваше, като видях, че не става започнах да чета. При втората отидохме с ясната представа какво искаме да използваме при лечението.В момента само малкия ползва един ретиноид, големия вече не ползва нищо.И двамата бяха ограничили всички млечни, захарни и много мазни храни, повече от мен четат етикетите.Ибора на лечение беше наш, цялото семейство четохме за рисковете и последствията, не знам дали това беше правилното решение, надявам се. Затова и не пиша имена на лекарства и лекари.Не сме ползвали козметик, защото всичко ставаше веднага на рани, имам колежки на които децата ходят  на козметик и им помага.

# 13 357
Имат етаж с кабинети на бул.Мария Луиза. Посещавайки ги за преглед в кабинетите там, операцията ще се извърши в Селена.
Добри са лекарите там, дали ще се насочите към Амалиеви, или някой друг, ще си свършат работата. Това е в случай, че имате възможност да доплатите за операцията.
Ако търсите бюджетен, така да се каже, вариант - лекарите в Хирургиите също ще свършат работа, но не мога да дам конкретно име, нека някой друг се включи.. Моя приятелка преди години там се оперира, от същото, беше доволна.
Благодаря Ви много за изчерпателната информация!

# 13 358
  • Пловдив
Момичета, търся добър специалист за диагноза поликистозни яйчници за младо момиче...Не ща поредния, който просто да я претупа.

# 13 359
  • Пловдив
Здравейте.Как мога да запиша час за Д-р Маринска детски хематолог ? И къде работи ?

# 13 360
Момичета, търся добър специалист за диагноза поликистозни яйчници за младо момиче...Не ща поредния, който просто да я претупа.
За съжаление, за гр.Пловдив  не мога да дам информация, но ако имате възможност да отидете до София ,доктор Янчо Делчев  ще ви помогне.  Много добър лекар , страхотен специалист ! Идва на посещения в някои съботи и в гр Хасково,  понеже е родом от там , но иначе ,доколкото зная , преглежда и лекува в болница ,,Доверие,, в гр.София.
Има за него информация в Интернет.
Предполагам, че и в Пловдив има лекари  които ще помогнат, но как да попадне човек на правилния ?!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 11:38 от Anntoonia

# 13 361
Мисля, че д-р Красимира Чалова ще свърши чудесна работа. Часове - през супердок или в сайта й.
Успех Heart

# 13 362
  • Пловдив
Благодаря!

# 13 363
Здравейте, търся добър гинеколог, който ще обърне внимание на съществуващ проблем, който посетените до момента неглижират, който ще се заинтересува и потърси причината с всякакви възможни средства? Съществува ли такъв еднорог?

# 13 364
Споделете повече, за какво става въпрос и при кои лекари вече бяхте?

Общи условия

Активация на акаунт