Бял списък за гр. Пловдив

• 2 774 078
  • 13 404
  •   4
Отговори
# 13 365
  • София
Аз мога да Ви предложа д-р Стратев, но той първо не е за всякакви проблеми и второ не знам дали дали за вашият проблем ще успее да помогне.

# 13 366
Споделете повече, за какво става въпрос и при кои лекари вече бяхте?
Почти постоянно, доста обилно, така нареченото бяло течение. Някои се опитват да ме убедят че си е физиологично, а други си изписват тип противогъбични препарати или пробиотик, просто да пробваме.
Последните които съм посещавала са Д-р Халил, Д-р Петрова,  Д-р Станева.

# 13 367
Здравейте! Има ли някой информация дали д-р Елмония Арнаудова работи на същия адрес, бул. В. Априлов? Отворих преди малко да търся телефон за контакт и видях в гугъл,  че пише, че кабинетът е временно затворен.

# 13 368
Стела, аз винаги гледам сайта на д-р Арнаудова, защото постоянно го обновява: https://www.arnaudova-ung.eu/worktimenew.html

Пише, че временно няма да работи от 15.09 до 22.09.

malinakupina, аз лично с подобен проблем ходих при д-р Елена Леви и тя ми назначи Фемифлор плюс пакет в Геника, спрямо който вече преценяваше какво да изпише. Можете да пробвате при нея, досега никога не ми е изписвала "на сляпо" разни препарати или лекарства, винаги ми е взимала проба (цервикална или влагалищна при нужда). Иначе Фемифлора пакетът можете да си го самоназначите, ако разбира се можете да отделите сумата за него, и да посетите който и да е АГ с резултатите от него

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 21:53 от leah_ve

# 13 369
О, благодаря от сърце! Отдъхнах си, че си работи, просто явно е в отпуск.

# 13 370
  • София
Почти постоянно, доста обилно, така нареченото бяло течение. Някои се опитват да ме убедят че си е физиологично, а други си изписват тип противогъбични препарати или пробиотик, просто да пробваме.
Идете и си пуснете директно в Геника ФемиАндолор ли какво беше. Излизат доста подробни изследвания и нямат нищо общо с обикновенната микробиология

# 13 371
Разбирам.
Задължителни са изследвания, както са споменали вече поне Фемифлор плюс в Генкка е най-обширният пакет, който покрива всичко. Ако там нищо не излезне, се скача на следващо ниво диагностика.
И на Вас бих препоръчала д-р Чалова, тя обича да открива неща, за които на другите не им се занимава. Педантична е и не се отказва. Но, при който и лекар да отидете, може да го направите с мотива "искам да ми вземете цервикален и вагинален секрет за Фемофлор пакет". Цената на изследването е 200 лв, но си струва инвестицията. Другото, което можете да направите, е да посетите венеролог - той не само ще вземе секретите, но и ще погледне на микроскоп влагалищен секрет, от който също ще дойдат много отвори. Препоръчвам д-р Тодор Желязков или д-р Венцислав Гаров. За тях знам, че ползват микроскопите си. Има венеролози, които..само взимат секрет.

# 13 372
  • София
Не е 200 лв освен ако брутално не са го вдигнали. Преди 6 месеца платих 100лв.

# 13 373
Доста нови диагностични пакети виждам, че са пуснали, не съм ги разглеждала, но Фемофлор Плюс е най-подходящ в случая, той е 199лв.:

# 13 374
  • София
Моят се казва Femo/Androflor. Достатъчно неща изследваше да хване инфекция дето обикновена микробиология не успя. Не, че съм имала оплаквания или нещо друго, но се оказах с гъбична инфекция.

# 13 375
Не ти ли излезна на посявка? Или са били в малко микробно число?

# 13 376
  • София
Не, нищо не е излизало на на обикновената микробиология. На другият въпрос не мога да ти отговоря мога снимка да приложа само.
Скрит текст:

# 13 377
Благодаря на всички за предложенията! Фемофлор съм пускала и нищо не излезна, но беше преди известно време, трябва да погледна какво включваше тогава пакета, сега може да има повече неща. Посещавала съм и венеролог, Д-р Желязков, и там нищо. Може би ще се насоча към д-р Чалова, щом има интерес да открива какво точно се случва, там където на другите не им се занимава.

# 13 378
Освен да е на хормонална основа, щом нищо не е излезнало на изследванията. Противозачатъчни?
Възможно е наистина да си е твоя специфична особеност, но за да те притеснява, явно е нещо ново, а не си била винаги така.

# 13 379

Д-р Калина Ранчева. Има я в Супердок. Моя колежка имаше подобен проблем и тя се зарови в него. Доколкото помня се оказа нещо хормонално.

Общи условия

Активация на акаунт