Бял списък за гр. Пловдив

• 2 786 272
  • 13 461
  •   3
Отговори
# 13 455
За премахването на мастно топче е нужен хирург. Дерматолог няма да се справи. А сигурна ли си, че е за махане. Ако не ти пречи не е ли по-добре да не се пипа?
Аз и аз не искам да го пипам, но там е работата че самото топче като че ли почва да потъмнява. ЛЛ казва че е за махане при хирург, според него некротизира. Иначе при натиск (с дреха или например ако го закача с гребена докато реша косата) - ме боли. Там е работата че ЛЛ иска да ме прати на хирург в болницата, а аз искам да е дерматолог или дерматолог хирург конкретно, все пак такъв тип специалист.
И тогава ако е хирург - някой добър да ми предложите?
Дали д-р Балева има частен кабинет все още и на какъв телефон може да се свърже с нея човек?

# 13 456
На д-р Балева и пишете на вайбър за да се разберете за частен преглед

# 13 457
На д-р Балева и пишете на вайбър за да се разберете за частен преглед
Щефи, може ли да ти пиша на лично - ако имаш телефон за да ми го дадеш? Звънях на някакъв който ми дава че е непълен/грешен, затова питам.

# 13 458
ЧОнова от Каспела за второ мнение на хистология - не! На мен ми обърка вида рак, като не беше пуснала много основен маркер и в началото бях в супер обърквация докато се разбере какъв вид рак имам. Разбрах и за други хора с объркани хистологии от там.

# 13 459
Еднодневната хирургия на Св. Георги е точно за хирургично премахване на такива образувания. Вземи си направление от ЛЛ и отиди.

# 13 460
ЧОнова от Каспела за второ мнение на хистология - не! На мен ми обърка вида рак, като не беше пуснала много основен маркер и в началото бях в супер обърквация докато се разбере какъв вид рак имам. Разбрах и за други хора с объркани хистологии от там.
За съжаление имаме в семейството идентичен случай. Даде съвсем различен орган , от който произхожда рака на изследвана метастаза.

# 13 461
Здравейте!
Имате ли препоръка за добър ортопед-ревматолог за счупена раменна кост или за конкретно лечебно заведение? Възстановяването дали отнема много време?
Много ви благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт