Бял списък за гр. Пловдив

• 2 794 767
  • 13 520
  •   4
Отговори
# 13 515
  • Пловдив
Момичета, кардиологията на св. Георги добре ли е?
Четвъртък и петък лежах на 12 етаж за пореден път тази година.
Нямам забележки - и като грижа,и като обстановка.

# 13 516
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми физически магазин в Пловдив за големи дрехи. Бих се радвала ако е такъв, в който има и якета. Не става дума за огромни дрехи, аз съм 3XL, но в стандарните магазини няма разнообразие от тези номера. Аз не съм капризна, но имам проблем с материите и от тази гледна точка искам да има избор, затова и ми трябва физически магазин да мога да пробвам.

# 13 517
  • Пловдив
Някой лежал ли е в неврологията на Втора градска? Добри ли са?  Бях при специалист и ми даде направление за хоспитализация.

Аз бих заложила на Плъмед, а и условията са по-добри.
Иначе - св. Иван Рилски, при д-р Бързински.

# 13 518
Момичета, препоръчайте ми физически магазин в Пловдив за големи дрехи. Бих се радвала ако е такъв, в който има и якета. Не става дума за огромни дрехи, аз съм 3XL, но в стандарните магазини няма разнообразие от тези номера. Аз не съм капризна, но имам проблем с материите и от тази гледна точка искам да има избор, затова и ми трябва физически магазин да мога да пробвам.

В Илиянци има различни магазини, в които може да се разгледа. От там си купих преди време 2 различни якета, дълго, дебело и по-късно тънко.
Може би тепърва ще зареждат.
В магазините от вън също  има якета.
То зависи от вкуса, за да се хареса.
В Кючука до Събота пазара има 2 магазина за дрехи, падат се до магазин Лили.
И в Уйкики също има и то като качество  и материи са добри.

# 13 519
Някой лежал ли е в неврологията на Втора градска? Добри ли са?  Бях при специалист и ми даде направление за хоспитализация.

Има добри отзиви, също за отделението по физиотерапия. Ако сте за периферната нервна система/увреждане на нервни окончания на гръбначния стълб.

# 13 520
  • Пловдив
2010 баща ми лежа там след инсулт, също с добри отзиви. Но са минали 15 години.

Общи условия

Активация на акаунт