Бял списък за гр. Пловдив

• 2 809 194
  • 13 605
  •   1
Отговори
# 13 530
Къде има спешен УНГ, който мога да посетя сега?

# 13 531
Къде има спешен УНГ, който мога да посетя сега?
В Хирургиите на Пещерско само по това време.

# 13 532
Делчев е много добър специалист и разкошен човек!
По това време, предполагам, че и в Пълмед може да идете- имат УНГ, но предполагам че ще трябва да си платите.
ЯМР съм правила в Русев( но в Окръжна). Сега вече имат и в Кичука, до паркинга на Кауфланд и Лидл и всичко е супер ново и са събрали доста добри специалисти( аз по друг повод ходих там и останах очарована).

# 13 533
  • Пловдив
Здравейте. Може ли за препоръки за ЯМР? По всяка вероятност ще е в Каспела, защото докторът работи там, но ще помоля и за други мнения. Благодаря.
МЦ Русев, д-р Жекова (специалист образна диагностика)
До Кауфланд в Южен. Те преди бяха в Каспела.

# 13 534
  • Пловдив
Здравейте. Може ли за препоръки за ЯМР? По всяка вероятност ще е в Каспела, защото докторът работи там, но ще помоля и за други мнения. Благодаря.
МЦ Русев, д-р Жекова (специалист образна диагностика)
До Кауфланд в Южен. Те преди бяха в Каспела.
още 1 глас за тях.

# 13 535
Утре ще звъня на д-р Бойко Димов или д-р Елмония Арнаудова, но не знам дали ще имат часове за веднага. В краен случай ще ида при д-р Костуркова във ДКЦ2.

# 13 536
  • София

Д-р Димитрова, която на времето работеше в Хирургиите си е отворила кабинет мисля, че или медицински център не съм много сигурна. Тя е страхотен специалиалист. Сега написах името и пише, че работи във ВИП Медика (ако още е там де)

# 13 537
  • Варна, Пловдив
Здравейте, не знам дали тук трябва да питам? Има ли гастроентеролог, който би дошъл на домашно посещение? Става въпрос за човек с инфаркт и инсулт, вероятно от залежаването докато се възстановява, има болки. Ние предполагаме, че са хемороиди, но искаме за всеки случай да дойде специалист? Дали познавате лекар, който би се съгласил срещу заплащане да отиде до дома на човека? На този етап, отново болница не е вариант, може да не издържи. Благодаря предварително!

# 13 538
Д-р Димитрова, която на времето работеше в Хирургиите си е отворила кабинет мисля, че или медицински център не съм много сигурна. Тя е страхотен специалиалист. Сега написах името и пише, че работи във ВИП Медика (ако още е там де)
Излиза ми в ДКЦ 2 се намира. Дали е така? Не съм от Пловдив и всякакъв ориентир би дошъл добре. И дали разчитат резултатите на същия ден?

# 13 539
  • София
Нямам идея къде се е преместила често казано това, което написах ми излиза в Интернет. Иначе за ден ставаше, да.

# 13 540
Доктор Костуркова според моя опит е за черния списък. Бойко Димов едва ли в последния момент, примолете се на Божидар Митев.

# 13 541
https://superdoc.bg/lekar/totka-arabadzhiyska
За тази докторка знаете ли нещо,?

# 13 542
Ако ви се ходи в МЦ Тримонциум, днес е понеделник сутринта вече и в 7:30 може да проверите на място.
Ако има манипулации за днес със сигурност д-р Айлин Юмер ще е там още от сутринта и може да се примолите, а тя като ви консултира при нужда ще се допита до другите доктори.
Опериращите сутрин до 9:30  са там, след операция си тръгват по кабинетите из града

# 13 543
  • Пловдив
Мнения за д-р Тарева ендокринолог?

# 13 544
Здравейте, бихте ли ми препоръчали зъболекар за 11-годишен младеж в района на МГ? За профилактика + евентуално кариесно лечение.

Общи условия

Активация на акаунт