Бял списък за гр. Пловдив

• 2 809 178
  • 13 605
  •   1
Отговори
# 13 575
Д-р Веселина Йорданова, МЦ Хипократ -1, на бул.България.
Баща ми се прехвърли от Хасково тук при нея, дълго проучвах преди това кои са онкодерматолозите в Пловдив, за съжаление е както с детските кардиолози - избор никакъв.
Но той е много доволен от нея, вече година я посещава, затова си позволявам да я препоръчам.
Успех Heart

# 13 576
Здравейте. Може ли за препоръки за ЯМР? По всяка вероятност ще е в Каспела, защото докторът работи там, но ще помоля и за други мнения. Благодаря.

Д-р Димитрова, която на времето работеше в Хирургиите си е отворила кабинет мисля, че или медицински център не съм много сигурна. Тя е страхотен специалиалист. Сега написах името и пише, че работи във ВИП Медика (ако още е там де)
Точно тя прави скоро ЯМР на сестра ми, доволна остана от отношението й. ЯМР-то й не беше с направление, плати си го (някъде към 350-400 лв).

# 13 577
Здравейте! От февруари месец т.г., голямото ми дете - на 4г(роден преждевременно в 32г.с.) прави постоянно ангини, вече 5 до сега, като 2 от тях сме лежали в болница. От месец насам вече е или с ангина или ларингит. Само от началото на октомври боледува за 3-ти път. Днес в спешното на Васил Априлов ни насочиха към имунолог.
Конкретно към доц. Бурнусузов. Проблемът е, че не знам как да се свържа с него. В супер док няма свободни часове никакви, никъде не намирам и негов контакт.
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна! Приемам препоръки и за други лекари и най-вече как да се свържа с тях.
На имунолог сме водили нашето дете в Пълмед. Тогава беше някъде на възрастта на вашето дете. Искам да ви кажа, че знам какво преживявате. Също, че ни изолираха там на място с взет от имунолога гърлен секрет и посявка веднага (гама отрицателния стрептокок). Детето ми за една година изпи 10 антибиотика заради гнойни ангини, единия от които беше венозен с едно влизане в болница. Това от което видяхме ефект да разредим честите ангини беше - УНГ д-р Должиков (той мажеше сливиците на детето с лекарство, което си приготвя), но също голям ефект видяхме от лечението при класически хомеопат.

# 13 578
Здравейте! От февруари месец т.г., голямото ми дете - на 4г(роден преждевременно в 32г.с.) прави постоянно ангини, вече 5 до сега, като 2 от тях сме лежали в болница. От месец насам вече е или с ангина или ларингит. Само от началото на октомври боледува за 3-ти път. Днес в спешното на Васил Априлов ни насочиха към имунолог.
Конкретно към доц. Бурнусузов. Проблемът е, че не знам как да се свържа с него. В супер док няма свободни часове никакви, никъде не намирам и негов контакт.
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна! Приемам препоръки и за други лекари и най-вече как да се свържа с тях.
На имунолог сме водили нашето дете в Пълмед. Тогава беше някъде на възрастта на вашето дете. Искам да ви кажа, че знам какво преживявате. Също, че ни изолираха там на място с взет от имунолога гърлен секрет и посявка веднага (гама отрицателния стрептокок). Детето ми за една година изпи 10 антибиотика заради гнойни ангини, единия от които беше венозен с едно влизане в болница. Това от което видяхме ефект да разредим честите ангини беше - УНГ д-р Должиков (той мажеше сливиците на детето с лекарство, което си приготвя), но също голям ефект видяхме от лечението при класически хомеопат.

Аз съм много притеснена. Чета вече какви ли не неща, та чак за онкологични заболявания.
При вас какво становище даде имунологът и назначи ли някаква терапия?

# 13 579
Здравейте, малко по-различно питане от мен - дайте препоръка къде в Пловдив да си поръчам очила с диоптър. Поради рязко влошаване на здравето изведнъж се оказвам с 1,5 диоптъра и сега ако някой има препоръка къде има евтини и хубави очила, ще съм Ви благодарна!

# 13 580
Този диоптър за какво е? +, - ?
И какви са причините за рязкото влошаване? Понякога може да е инфекция, преумора. И да  е преходно.
За Оптодент има добри отзиви.

# 13 581
  • Пловдив
Здравейте, малко по-различно питане от мен - дайте препоръка къде в Пловдив да си поръчам очила с диоптър. Поради рязко влошаване на здравето изведнъж се оказвам с 1,5 диоптъра и сега ако някой има препоръка къде има евтини и хубави очила, ще съм Ви благодарна!

Оптика Радецки. Вече някоко години правим очилата на дъщеря ми там.

# 13 582
Този диоптър за какво е? +, - ?
И какви са причините за рязкото влошаване? Понякога може да е инфекция, преумора. И да  е преходно.
За Оптодент има добри отзиви.

Поради онкологично заболяване и свързаните с него терапии.

# 13 583
Вижте и мнение на онколог, плюс очен. Да не правите прибързано очила.

# 13 584
Оптиката до денонощната аптека на кръстовището на бул. България с В. Левски.

# 13 585
Може ли да препоръчате хомеопат?

# 13 586
Здравейте, някой ходил ли е при д-р Михаил Панайотов - гастроентеролог?

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 10:37 от ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿

# 13 587
Здравейте. Може ли да ми препоръчате КАЧЕСТВЕНА лаборатория за Микробиология защото пускам секрети в Синево, Бодимед , Лина и Иванчев и излизат различни неща
В Лина секрета е чист
Иванчев - клебсиела
Синево- ентерокок
Бодимед - е.коли
Различни антибиограми. Как става това нещо не знам.
Моля за съвет къде наистина да се доверя
Не съм била само в базата на св Георги на Васил Априлов. Само там остана …..

# 13 588
  • София
Геника

# 13 589
База на ВМИ за мен е най-добрата за МБ.

Общи условия

Активация на акаунт