Бял списък за гр. Пловдив

• 2 820 365
  • 13 632
  •   6
Отговори
# 13 620
Здравейте, добър ортопед за профилактика на бебчето на 3 и 6 месеца? При раждането бяхме при Янакиев в Селена. Стори ми се доста нарцистичен и театрален. Дали наистина си разбира от работата не знам, но ми се ще различните прегледи да са при различни специалисти, за да изключа вероятност един да пропусне или недогледа нещо?

# 13 621
Точно той няма да пропусне нещо.

# 13 622
Здравейте, добър ортопед за профилактика на бебчето на 3 и 6 месеца? При раждането бяхме при Янакиев в Селена. Стори ми се доста нарцистичен и театрален. Дали наистина си разбира от работата не знам, но ми се ще различните прегледи да са при различни специалисти, за да изключа вероятност един да пропусне или недогледа нещо?
При нас имаше недоглеждане.За него всичко беше ОК,но добре  че отидохме за второ мнение и детето беше 9месеца с шини.

# 13 623
Къде бяхте на второ мнение?
И имате ли отзиви за Арнаудов?

# 13 624
  • Пловдив

Боже.. още ли така се държи? Прегледа на дъщеря ми преди три години беше подобен, както описвате вашия. Реално 5 минути ми обясняваше колко е добър и за 30-ина секунди се концентрира да направи уж каквото трябваше..

Не е по темата, но не можах да се сдържа Simple Smile

# 13 625
При нужда и двете деца водим при него.

# 13 626
Явно с времето и годините стаж нарцисизмът се усилва. По принцип няма нищо лошо, но както казвате, прегледа да е 15 мин и за 2 мин накрая да каже, че е най-великият. А не обратното. Това е притеснително.🤔

Боже.. още ли така се държи? Прегледа на дъщеря ми преди три години беше подобен, както описвате вашия. Реално 5 минути ми обясняваше колко е добър и за 30-ина секунди се концентрира да направи уж каквото трябваше..

Не е по темата, но не можах да се сдържа Simple Smile

# 13 627
При нужда и двете деца водим при него.
Аз съм доволна от Арнаудов, беше страшно трудно да запишем час при него, сега не знам как е. Прегледа беше супер обстоен, много спокоен човек, определено си личеше че си разбира от работата, отново бих го посетила при нужда.
Определено НЕ препоръчвам Гоновски,  ако някой иска подробности, ще опиша прегледа.

# 13 628
Мога да препоръчам д-р Алберт Чифлигаров за ортопедичен преглед на бебе. Първият преглед на детето ми също беше при Янакиев и аз, като вас, не бях доволна от това как протече.

# 13 629
Здравейте,
препоръчайте ми добър ревматолог в Пловдив. Става въпрос за майка ми, на 58 години е и страда от болки в ръцете - рамена, лакти, китки та чак до пръстите. Много и е трудно да ги движи а работи още, защото е млада за пенсия. Насочили сме се към ревматолог за този проблем.
Здравейте,
препоръчайте ми добър ревматолог в Пловдив. Става въпрос за майка ми, на 58 години е и страда от болки в ръцете - рамена, лакти, китки та чак до пръстите. Много и е трудно да ги движи а работи още, защото е млада за пенсия. Насочили сме се към ревматолог за този проблем.
Здравейте! Аз съм с диагноза Лупус и съм много доволна от Д-р Стайкова.Също мога да препоръчам д-р Генева-Попова.
Работят в ВМИ Св.Георги на Бул.Васил Априлов в отделението по Ревматология.

Здравейте, имате ли представа дали д-р Генева-Попова преглежда все още в Св. Георги ? Как мога да си запиша час за нея там ? В Супердок ми показва само опция за МЦ АртМед.

# 13 630
Здравейте,търся препоръки за детски невролог за дете с поведенчески проблеми и липса на говор?

# 13 631
  • Пловдив
Преди това правили ли сте консултация с психолог и логопед. Често при липса на говор се наблюдава агресивно поведение от страна на детето.

Иначе проф. Иванов.

# 13 632
Преди това правили ли сте консултация с психолог и логопед. Често при липса на говор се наблюдава агресивно поведение от страна на детето.

Иначе проф. Иванов.
Да,правихме консултация с логопед до момента.

Общи условия

Активация на акаунт