Бял списък за гр. Пловдив

• 2 783 917
  • 13 437
  •   3
Отговори
# 9 705
Здравейте! Търся информация и отзиви за зъболекар д-р Даниел Бакиш.

# 9 706
Може ли препоръка за добър детски гастроентеролог? Четох за д-р Янков, още ли са актуални телефон 0889 582 886 и адрес на Радецки 43? Каква е цената за преглед без направление?
Имате ли впечатления и от друг?
elliee, ако е за сериозен проблем не търсете в Пловдив. Д-р Лазарова в Токуда препоръчвам. В София сме обиколили доста, докато стигнем до нея, при този я води вече по-голяма, Еми няма друг с толкова подробен преглед и опит като нея.

# 9 707
  • Точно където трябва
mama irina Heart

# 9 708
Търся добър УНГ-хирург.

# 9 709
Търся добър УНГ-хирург.

Препоръчвам доктор Криворов за УНГ. Той за мен е доста добро ниво с оглед на лечение.

# 9 710
Блаходаря! Много добри отзви виждам за д-р Криворов в Супердок. А знаете ли дали прави операции?

# 9 711
Ако е за ушите, ако желаете,  ми пишете на лични.

# 9 712
Ако е за ушите, ако желаете,  ми пишете на лични.

Не, за синус става дума.

# 9 713
Може ли мнения за детски кардиолог в Пловдив, два пъти сме били на профилактичен при Любов Чочкова, чудя се дали пак при нея, не съм от Пловдив и не знам други имена.

# 9 714
Здравейте,
търся добър личен лекар в ДКЦ 5 Пловдив, Тракия. Благодаря предварително на всички!!!

# 9 715
За мен Чочкова е най-добрата.

# 9 716
За мен Чочкова е най-добрата.

Благодаря, пак значи ще запазвам при нея. Последно преди две години бяхме и само на частно работеше, предполагам все още е така и кабинета й беше в едни розови кооперации.

# 9 717
Здравейте,
препоръчайте ми добър ревматолог в Пловдив. Става въпрос за майка ми, на 58 години е и страда от болки в ръцете - рамена, лакти, китки та чак до пръстите. Много и е трудно да ги движи а работи още, защото е млада за пенсия. Насочили сме се към ревматолог за този проблем.

# 9 718
Здравейте,
препоръчайте ми добър ревматолог в Пловдив. Става въпрос за майка ми, на 58 години е и страда от болки в ръцете - рамена, лакти, китки та чак до пръстите. Много и е трудно да ги движи а работи още, защото е млада за пенсия. Насочили сме се към ревматолог за този проблем.
Здравейте,
Здравейте! Аз съм с диагноза Лупус и съм много доволна от Д-р Стайкова.Също мога да препоръчам д-р Генева-Попова.
Работят в ВМИ Св.Георги на Бул.Васил Априлов в отделението по Ревматология.

# 9 719
Консултирайте се и с невролог за тези болки.

Общи условия

Активация на акаунт