Бял списък за гр. Пловдив

• 2 784 271
  • 13 439
  •   4
Отговори
# 9 690
Някой има ли отзиви от невролог Веселит Господинов Пловдив

# 9 691
Някой има ли отзиви от невролог Веселит Господинов Пловдив

За какъв проблем?

# 9 692
Здравейте, моля препоръчайте ми лл за Тракия. При Дипчиков сме всички, но чакането ми идва в повече наистина. Иначе харесвам подхода му. Иска ми се по възможност и да е в самостоятелна практика, не в ДКЦ, мц и т.н.
Същото питане имам и аз- личен лекар в Тракия, Пловдив, който се отнася внимателно към пациентите.

# 9 693
Анита Цветкова в същата сграда. Намира се на 2-рият етаж.
Млада е, да, но е чудесна.
Лошото е, че е само три дни в седмицата на работа, защото в момента има бебе. Но си вдига телефона личният, отговаря на вайбър съобщения дори и на празници. Поставя правилни диагнози и познава редица специалисти при които може да насочи. 👌

# 9 694
Здравейте, Весели празници на всички !!

Някой може ли да ми препоръча добър алерголог и добър уролог?

Благодаря

# 9 695
Здравейте!
Търся мнения за д-р Деница Краевска (АГ) в Торакс. Ще съм благодарна и на препоръки за други АГ специалисти от Торакс.
[/quote]
Аз съм ходила 2 пъти при нея. Много внимателна и отзивчива е. Сестра ми тези дни беше на преглед и също е доволна
[/quote]

# 9 696
Здравейте!
Търся мнения за д-р Деница Краевска (АГ) в Торакс. Ще съм благодарна и на препоръки за други АГ специалисти от Торакс.
Аз съм ходила 2 пъти при нея. Много внимателна и отзивчива е. Сестра ми тези дни беше на преглед и също е доволна
[/quote]
[/quote] И аз съм била на преглед при нея. Доволна съм. Много е внимателна и отговаря на въпроси, без да се мръщи че питаш

# 9 697
д-р Краевска не преглежда в Торакс вече, а в Рилон център на сточна гара.
Графика и може да се види в superdoc.

# 9 698
Някой с повече информация относно д-р Захари Гълъбов, кардиолог в Пълмед? Как става записването на часове? Как протича прегледа?

# 9 699
Някой с повече информация относно д-р Захари Гълъбов, кардиолог в Пълмед? Как става записването на часове? Как протича прегледа?
https://superdoc.bg/lekar/zahari-galabov

Запазете час през Супердок. Преглежда в ДКЦ на Пълмед, не е част от екипа на тяхната кардиология.

# 9 700
Много е добър и подробен и в прегледа и в обясненията.Часове може да запишете и на регистратурата и по телефона.Работи с касата и частно.За преглед по каса се чак повече.Миналата години прегледа беше 115 лева,сега може и да е увеличен.

# 9 701
Здравейте интересува ме дали д-р Мирослава Червенкова е личен лекар

# 9 702
Здравейте интересува ме дали д-р Мирослава Червенкова е личен лекар
Не е. При нея се ходи с направление за педиатър или детски пулмолог, издаден от ЛЛ на детето. (код 17 или 36)

# 9 703
Здравейте, телефона на д-р Балева личен ли е или на някаква клиник, в която работи? Тези дни се опитвам да се свържа, но все дава свободно. Започнах да си мисля, че може би е в почивка. Дали някой може да ме насочи къде преглежда, с направление ли работи, изслушва ли какъв ти е проблема?Може и на лично, от Хасково съм и искам да си запазя час възможно най-скоро.

# 9 704
  • Пловдив
Някой с впечатления от Стефка Евтимова - алерголог?

Общи условия

Активация на акаунт