СЛЪНЦЕ ПРОЛЕТНО ЩОМ НАПЕЧЕ,ЯНУАРЧЕТО В КЪЩИ НЕ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ

• 17 288
  • 293
  •   1
Отговори
# 165

e.e.e. кво сега, не мога да дам линк за снимка от фейсбук ли ? newsm78 и като е пъблик линк аз..реших, че е ок
О.о.о. Иники, тенкю мама !!!  Peace иначе съм умна , само някой трябва да ми каже какво да направя ! И нищо не ме спря да покажа бъдещия притежател на телефонна компания !!  Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 13:00 от stelaruseva

# 166
Ралче,  Praynig Praynig Praynig

# 167
 Доника, съвсем случайно търсейки ненужна информация за Дуфалак, те разконспирирах, не, че има много за разконспириране...  Ся ти знам aka-то (also known as)! Mr. Green

ral4e:), стискаме, до счупване ще стискаме, само да помогне.

Не знам вашите бебоци какво правят като ги сложите по корем, ама Красито голям заплес. Застава си изправен като любопитен кайман и си зяпа докато не му умалее вратлето, после завива нос в леглото и заспива в тая многозначителна поза, предполагам, че диша през ушите.

bubchenceto, планирам да последвам светлия ти пример, освен удрянето на колата... не че не съм поне толкова способна като тебе, ама не съм шофирала от 10 месеца, та ся паркирам на пет места едновременно.

stelaruseva, взимай линковете към .jpg на facebook от свойствата на файловете, когато е за снимки. Има и друг начин, но този е най-бърз и удобен.

# 168
Ха добър ден!

И къде е слънцето да попитам аз???
Никакво слънце не виждам, а го обещаха...

Аз си изградих система на кърмене. През деня кърмя на поискване, ако иска и през час да яде, нямам против. Към 5 часа следобяд започвам да се цедя по малко и за вечерното хранене събирам 60-80 мл. кърмя я в 10 часа, натъпквам я и с шишето, всичко си изяжда и заспива...След това се събужда към 3.30  пак се напуква и така до 7-8 сутринта. Много лесно и смених режима на лягане в 22.00 часа, хайде стига толкова с това лягане в 1-2 часа...
Явно важното и е да се наяде и няма проблем

Иники, възмутително!
Метна бухти вчера чак до Варна, а аз тук по комшийски никакви бухти не видях

# 169
Ралче, стискам палци и аз.  Praynig Praynig Praynig

# 170
Метна бухти вчера чак до Варна, а аз тук по комшийски никакви бухти не видях
А метнала съм! Нема такова нещо! Пързалят те на растително масло. Моя мъж скача на високо и не позволи нито една бухта да напусне точката на сгъстяване за множеството (сиреч кухнята).

Като казах моя мъж се сетих с какво забравих, да ви досадя в предишния пост:

Неговата коса не е по-дълга от моята! Crazy

# 171
ral4e:)  Praynig  Praynig  Praynig
При нас има слънчице и ние изчезваме на разходка

# 172
  • София
Ралче Praynig Praynig Praynig
аааа, бебка, не е честно пък Crossing Arms

# 173
# 174
тук съм вече, ама нямам време и настроение...инче сме много добре...

# 175
bebka2304, защо така ни дразниш. При нас изгледи за слънце нема никви.

Хайде бе Лорини, чакахме те  Hug

Ох, да ви се оплача, тъкмо го изкъпах и преоблякох тоя моя фъстък, наплюска се и повърна, на чистите си дрешки. Аман  ooooh!. Кога ще се научи да яде това дете - незнам. Вече разбрах, че като яде много лакомо и след това връща. Ама нямам идея как да го избегна това.

Копривке, ти като даваш през час, след това цедиш ли? Аз забелязвам, че като яде по-начесто и яде по-малки количества. Понякога остава още в гърдата, ама се чудя да цедя ли? Щото пък след това като поиска след 1-2 часа и аз тъкмо съм се изцедила... newsm78?  

# 176
Здравейте мачароци.
Ние сме киселки малко днес и двете.
Аз за изхождането давам Дуфалак от 6 дена ,но от вчера нещо положението е много разхлабено ,бая пълни памперса и е почти на всяка храна или по време на храна, та ме е страх сега пък да не се обезводни та я тъпча и с вода .
Ралче стискам палци и  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Ели сподели тази рецепта и аз имам една изостанала кутия АМ от преди 2 месеца, та тъкмо щях да се отърва от нея.
Ние коса си имаме от самото начало и май не е порастнала, ама колко крусти имаме направо лоша  гледка и ми миришат гадно.
Ще я мажа по -упорито със зехтин пък дано да се излющат.
Ние вчера се сдобихме с бебешко чувалче ,напоследък много мърда, върти  се и ритка та все се отвива и ме е страх да не настине , та ще видим така дали ще е по-добре ,има си и дупчици за ръчичките и е супер.

# 177
pavlina_k активната гимнастика е 50 лв. Има с различни играчки и картинки пак на същата фирма Wink
Иники недей бе човек  Naughty Знаеш ли колко е унизително да се прибереш вкъщи без пукнат лев, но за сметка на това с пукната броня  Joy
Ралче Praynig
Момичета искам да попитам тези от вас, които давате АМ на бебоците си - по колко изяждат? Защото нашето педи ми каза повече от 120-130мл.  да не му давам на Делян, а на него вече 150мл. / в смисъл толкоз вода и като сложа 5 мерителни лъжички и става около 160-170мл. / не му стигат #Crazy За момента си му давам колкото си иска, но се чудя дали е правилно и да не би да му се разшири стомахчето, както каза педито  newsm78
Ама какво да го правя като има апетит и си яде детенцето, гладен ли да го държа  ooooh!

# 178
Ралче и аз стискам палци и се моля за близкия ти човек.Дано всичко е наред  Praynig

То бива вятър, бива, ама това не се търпи.Пък така ми се излизаше на една разходчица като вчера  Cry

Ей, фенките на 1001 нощи гледате ли, гледате ли?  Wink

# 179
Ралче  Praynig!

Копривка, а не почва ли да повръща след толкова ядене? Щото Марти като преяде почва да скимти, плаче и връща - иначе е чудесен вариант да си ляга по-рано, щото от това лягане в 1  Crazy.

И да ви питам - слагате ли си на рамото нещо, за да не ви връщат на блузите? Аз не мога да си изградя тоя навик, но вече ми стана навик да пера всеки ден блузи. Сладурче, това с дрехите е често срещан навик при нас, но по-скоро като пропуска памперса. И което е най-странно пропуска нощем аман  #Cussing out. И вместо да го приспивам, аз го преобличам в 3 /след като вечерта съм му сложила чисти дрехи/ при което той се събужда и почва да играе  Crazy.

Бубченце, много сладка гимнастика. И аз искам, те цените са им такива горе долу. Някой беше пуснал американски сайт и се ядосах, защото активна гимнастика, която там е 22 долара, тук е 50 лева и нагоре - аман.

Иники, как търпи толкова слънце тоя ваш Краси и как търпи шапка, щото при нас е голям рев като я слагам.

Стела, много са сладки като спят. Аз все гледам да го снимам как спи - има някои много интересни пози.

Отивам да готвя - най-накрая заспа днес.

Общи условия

Активация на акаунт