СЛЪНЦЕ ПРОЛЕТНО ЩОМ НАПЕЧЕ,ЯНУАРЧЕТО В КЪЩИ НЕ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ

• 17 315
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Иники, ти продаде ли лаптопа? Гледам, че си го махнала от подписа.

Не, потрябва ми малко да поработи като сървър за известно време. Поне да си изработи ремонтите.

Времето е отФрат, а трябва да ходя до банката. Уфффф много мързелива станах с това "работене" от вкъщи.

Така оплаках се, отивам да нахраня наследника.

# 151
Момичета докато ви изчета #Crazy
И ние като всички вас бяхме вчера на разходка и днес пак Heart Eyes
Честити месечинки на всички бебочета Hug
На патерици честито на Дони за рожденника Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 09:59 от desisladka

# 152
Добро утро!
Невенче благодаря за кафето. Аз ще го пия към обяд, още храня Марти - ей на порции яде. Хапне малко, разгледа, орига, после пеем песни, после пак яде  newsm78, какво му става.

Дуфалак не давам, а Лактулоза /едно и също са/. В началото щото сладичко и по-малко количество се приемаше  добре. Сега е голям рев и плюе и се кара с мен.

Еспа, да ти кажа, стана течния шоколад. Аз го правих с НАН. Обаче бях много щедра на мляко и какао, та сега е станал гъст и малко горчи от какаото /едва ли е от млякото/. Структурата е по-зърнеста. Таткото не се престраши да го опита /било с изтекла годност/, затова пък аз го пробвах още вчера - много е добре, нищо ми няма все още.

Сладурче и аз понякога имам чуство, че се държи като новородено. Не само с ядене през 2 часа, но и с тоя рев дето все нещо не му е таман.

Айде до после пак.

Честити месечинки на всички бебчовци

# 153
Добро утро
Ето закуска от мен

Честита трета месечинка на Рая и втора на Анна, Рая и Тихомир
nevencheto, мерси за кафенцето
natali81, много благодаря за линка Hug
Ели, срокът на годност според мен е за бебчовците, не мисля че има проблем за нас, още повече че е минал термична обработка.
Хубав ден от мен

# 154
  • София
Здравейте и от мен,
Времето навън за мен е гадно и не става за излизане Tired
А много ми се искаше, малко да се разсея, защото бебока ми опъва нервите с нейното хранене- от гърдата не иска- сукне 5 минути и се опъва и пищи и мрънка, ама като и дам АМ и него не иска...и пак същата история се повтаря и с шишето....колко изяжда не знам, ама не мога насила да я накарам да си го изяде Tired
Пепи- и на Йоанна от вчера акото и е зеленикаво, ама аз мисля, че при нея се получи, защото много време не беше акала...
А аз усещам как от толкова мислене колко яи изяла и дали е наддала вече започвам да развивам хронично главоболие- почти постоянно започна да ме боли главата Tired
Честити месечинки на всички бебчовци-   bouquet

# 155
  • София

Брей колко сте изписали...Вчера и ние бяхме в разход - преди обяд на разходка, сън, после привечер на гости...Тъкмо изкъпах Хриси и в 8 и 10 спря тока...Легнахме на дивана в хола тримката - разбирайте аз и децата и те заспаха...Първоначално се притесних Хриси да не изпадне в истерия да светвам и да пускам визията(телевизора), както последния път без ток. Но този път се разбрахме от раз - че тока е свършил и го няма - иди му обяснявай иначе, че е спрял...Та кеф, заспа в 8.30 - нещо, което не се е случвало откакто беше на годинка Simple Smile
Та за ваксините - вчера нямах възможност да пиша(то да ти висят на главата - майка ми де, но си тръгна вчера - не е лесно).Значи Пентаксима е 5валентна и е срещу дефтирит, тетанус, коклюш, полиомиелит и хемуфилус инфлуенца, което днес по БТВ обясниха, че бил от тип А(не за всички видове менингит) Всички те са омъртвени, с изключение на коклюша, която в някаква степен имало живи частици. Ваксините по ЗК са една 3валентна за ДТК и една полиомиелит. Когато Хриси беше бебе полиомиелита беше жива ваксина и се даваше на капки. От миналата година вече и тя е омъртвена и е с инжекция. Като аз допълнително съм била само менингитна при четвъртия прием на ДТК.  Като цяло това са ваксините. И при едната и при другата са възможни странични ефекти - температура, подуване...Аз лично от ЗКваксините нямам оплаквания - Хриси ги прие безпроблемно - нямаше температури и други екстри. Само на третия прием беше по-сънлив. Четвъртия прием също беше безпроблемен. И тук идва вече страничния ефект на Пентаксима - схващане на крачето. Като питах на курса защо се получава така, докторката ми обясни, че това ставало, защото детето вече има някакъв изграден имунитет и организмът реагира на новите вируси...И другата разлика са парите Joy С Георги сега ще бия Пентаксим...да видим - ще мога да сравнявам, но всичко си е до организъм.
Angelviolet , тъй значи и ти си като мен орландовска снаха hahaha. Като идвате насам, да вземем да се видим орландовската агитка за по кафенце Simple Smile. Магазинчето, в което продават блузките е ново - до Хранкомерса се намира. Иначе фирмата производител има и интернет магазин
Честита трета месечинка на Рая и втора на Анна, Рая и Тихомир
Георги и той не беше акал 2 дни, вчера пих сок от круши и следобяд резултатът беше налице - първо аз през ВЦ-то, после той изкара всичко, та едва го съблякох- имаше до врата, та се наложи да го къпя.

Уж днес щеше да е слънчево...

# 156
Ихааа, Еспа, защо така. сега ми се прияде всичко на платото. много свежо, а и за кафето по-рано благодаря, Невенче - ние сме адашки,  Hug . моите приятели ми казват Неф накратко  Laughing

и тук времето не е много приветливо. аз в спалнята си сложих щори, които не пропускат светлина в някакви проценти и сутрин се ориентирам, кое време е, по храненията на бебата, хехе.

честити месечинки на порасналите.

Катериче, и мен ми пълни душата с тоя номер - направо ме разтапя, затова вече за нощните хранения даже с кеф ставам.

лек ден на всички и усмихнат

# 157
Espa, много хубава закусчица!

Аз пък изобщо не знаех, че тези АМ имат такъв срок на годност. Добре, че Донята ме светна да прочета на опаковката, че иначе нямам навик да чета ситните буквички. Като се замисля май се пробвах да му давам от едно такова мляко в една от лактационните кризи. Беше отворено преди повече от 4 седмици. Не че много го пи, ама малко май беше пил от него. Това беше преди повече от месец, ама гледам още нищо му няма. Ама бая се притесних, като разбрах какво съм му давала  Embarassed. Незнам всъщност какви биха могли да са последствията  newsm78. Някой знае ли нещо по въпроса?   Thinking Аз сега си пия още тази кутия. Преди 3 месеца е отворена. Слагам си в кафенцето и чая. Ама нищо ми няма, де. То на вкус си е като кафе със сметана.

# 158
Здравейтеее,
и ние вчера бяхме на разходка с момата, мъжете бяха на работа а ние двете на шопинг терапия, става ми 1 анцунг и едни дънки, та вчера си купих поличка, с нея по на човек мясам, също така и едно елече да ми скрива паласките. Blush
Много са ви сладки бебчетата, пу пу.
Хайде още малко и Пловдивския отбор да се събираме на кафе  с колички.. Hug
Моята реве като суче от дясната гърда, но там явно каналите са доста отворени, че като дръпне няколко пъти то направо руква и като остави гърдата хвърчат струйки от 5 места, докато намалее притока на няколко пъти реве и се задавя.
При нас положението е що годе добре, само дето днес трябва да чистя и ако остане време на разходка.
  bouquet

# 159
Здравейте и от нас!  bouquet
Благодаря на всички за пожеланията към Александрина! Hug Hug Hug
Честити месечинки на всички бебковци, които празнуват днес. Да са много здравички и послушни!

Espa, мерси за страхотната закусчица. Аз чак сега успях да закуся - 3 парчета кекс с млекце, че да има после млекце и за бебка  Joy Еспа, и Александринка има такова топченце, но на горния венец. И аз си мисля, че  е много рано за зъби. В сряда сме на консултация, ще питам док. Дано всичко да е наред и да не е нещо притеснително.

Пепи, сега прочетох за това, че затварят училището. Много неприятно, но не се притеснявай, може да продължиш да получаваш майчинството и втората година. Мисля, че има вариант да те прехвърлят в друго училище, моя близка преди годни така я прехвърлиха. Браво на вас за разходките, и ние много обикаляме, а края на месеца си идвам на Свищов, така че вече ще се видим. Hug

kalimbi, за очичките на малката - ние с мъжът ми сме с кафяви очи, но майка ми е със сини, така че може и на малката да и останат синички. Абе да е жива и здрава, другото си е просто суета  Wink.

# 160
Добър ден и от нас!
Тази сутрин ми взе здравето малкия - рев, рев и пак рев... Едва преди пет минути заспа. Дано поспи малко, че нямам сили Praynig
Доника и при нас снощи нямаше ток, и много сладко се наспахме и тримата Laughing Иначе аз съм на 09.04. родена. В тази връзка с теб можем както се казва в приказките: "три дни пили, яли и се веселили"  Whistling
Вчера аз голям пазар му направих в "Скай сити". Кеф голям. На таткото свят му се зави като разбра колко съм похарчила пък и като капак на всичко отново ударих колата  hahaha Заплес съм голям, какво да правя Blush
Взех на малкия и активна гимнастика, но в "Хиполенд" нямаше такава като на Кокосчето и за това една друга - http://canpolbabies.com/index.php?page=shop.product_details& … art&Itemid=25, ама малкия много се кефи /а майка му три пъти повече  hahaha /
Купих му и много сладки играчки за ваната /не, че той им обръща внимание, ама ние с таткото екстра си поиграхме  Wink /
Съответно и и за мен си купих три блузки, една жилетчица и мноооого сладки боти  Heart Eyes Малко тока им е над 12 см. и ходя трудно hahaha ама ще свикна /надявам се/.
Ей много нещо изписах, за това ще ви оставям на мира /за сега, че като гледам какво е времето вкъщи ще си седим/  Hug

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 11:18 от bubchenceto

# 161
  • София
Бубченце- на Йоанна и подариха точно същата активна гимнастика Wink
Момичета, имам нужда да постискате палци с мен за здравето на близък човек Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 162
# 163
# 164
Бубченцето, колко пари е тази гимнастика?

Ралче, стискаме палци, дано всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт