Отговори
# 15
  • Лондон/Пловдив
Как може да те надуша от доста време те следя в ноемриките 2009 Heart Eyes
Моята най -добра приятелка е бременна и ще ражда ноември и ми даде задача да ви чета та да и казвам как се развиват другите и да сравнява.
И хоп отварям аз НОемврики и гледам МАнго там  Mr. Green

# 16

Аууу, колко много има да се черпим днес.....
Честит рожден ден на Калина,Киара, Стела, Моника,Дилян, Рая, Ан Мари,Теодор, Валентин и Християн!
Бъдете здрави и щастливи деца!Нека детството ви е една вълшебна приказка.Лудувайте,палувайте и се радвайте на всичко около вас Hug

За прекрасните им майки Hug

# 17
  • Пловдив
E, Манго, честито! Този път се справихте доста бързо със задачката Wink Безпроблемна бременност ти желая, пък другото ще се нареди след това Simple Smile

Момичета, ние другата събота ще празнуваме рождения ден на Рали, нашите ще дойдат от Гърция и ще поканим и другите баба и дядо на обяд. Ако щете вярвайте, за първи път ще готвя нещо за свекър и свекърва  Embarassed,  никакви идеи нямам какво меню да направя. Нещо, с което да не се изложа много, че все като се старая и нищо не излиза. Давайте идеи за обяд, моля ви  Praynig Може и на лични да не спамим темата.

Честит рожден ден на Калина,Киара, Стела, Моника,Дилян, Рая, Ан Мари,Теодор, Валентин и Християн

# 18
Благодаря dakra и  lubricant за пожеланията!И аз отправям поздрави на всички майки на днешните рожденици.
А на порасналите ни дечица пожелавам здраве,щастие,късмет и много смях в живота им.

# 19
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИТЕ АСТРАРНИ БЛИЗНАЦИ
КАЛИНА,КИАРА,МОНИКА,СТЕЛА,РАЯ,АН МАРИ,ТЕОДОР,ДИЛЯН,ВАЛЕНТИН,ХРИСТИЯН
БъдЕТЕ живи и здрави! Желая ви щастливо детство и много усмивки!

Нашата рожденничка още наня,събира сили за да отбележи подобаващо деня си Wink Heart Eyes
И на гордите мами-весел празник Hug

# 20
  • Сливен
И една почерпчица от името на моята принцеса

# 21
Преди всичко останало с Калина искаме да ви почерпим за нейния рожден ден:

# 22
Честит Рожден Ден на всички днешни и минали рожденици!
Да са здрави, много благословени и усмихнати!

# 23
Манго, много, много се радвам за вас. Пожелавам ти лека като песен бременност и още едно прекрасно детенце!   bouquet  Hug

# 24
Васе, много се радвам за вас! Пожелавам ти цялата бременност да мине без проблеми и с много щастие!  Hug Heart Eyes

Гери, новината за Митко е страхотна, само така да продължава.  Hug

Аз малко се позагубих, но нещо не ми стига времето. Надявам се да вляза в релси и да пиша по-често. За съжаление ням ада мога да прочета какво сте писали до сега и се извинявам, че не мога да се включа по темите. Но ще се реванширам.  Simple Smile

# 25
Специални прегръдки и целувки от Калина днес получават астралните й сестрички Киара, Стела, Мони (на Ива), Моника, Рая, и Ан Мари и братчетата Теодор, Валентин, Християн и Дилян! Да са живи и здрави и много щастливи!

За прекрасните им майки:

# 26

Честит рожден ден на патерици на Мити и Бети!
Честит рожден ден и на днешните рожденници  Калина,Киара, Стела, Моника,Дилян, Рая, Ан Мари,Теодор, Валентин и Християн !
Пожелавам на всички много здраве, щастливо детство и верни приятели Hug

За мамите:

Манго, честито ! Лека бременност ти желая, много се радвам за вас Hug

Признавам, не съм чела от няколко дни Embarassed, надявам се в понеделник да успея да го направя. Извинявам се ако съм пропуснала и други поводи за поздрави Rolling Eyes

# 27
  • София
Честит рожден ден на всички прекрасни рожденици днес - Калина, Киара, Стела, Моника, Дилян, Рая, Ан Мари, Теодор, Валентин и Християн! Много, много щастие и весели игри им пожелавам!

Ева има мноооого пъпки, но за щастие не се чеше почти никак. Или лекарството за мазане помага, или просто още не са я засърбели. На лицето обаче има 4-5, които са ОГРОМНИ. Не мога да си представя как ще зарасне кожата там  Confused

Както и да е за нас, пожелавам страхотно парти на всички празнуващи в този слънчев ден!!!   bouquet

# 28
  • Пловдив Белащица

Честито на днешните рожденици -
Калина, Киара, Стела, Моника, Дилян, Рая, Ан Мари,Теодор, Валентин, Християн.
Да са много здрави, щастливи и талантливи.

# 29
Моят малък рожденик спинка вече,а аз се отпускам за да почина малко след като вече се погрижих и за празничният си външен вид Wink
Още веднъж пожелавам на всички празнуващи, деца и родители ,днес да е прекрасен и много емоционален ден Hug
И понеже сутринта пропуснах да ви почерпя,заповядайте:

mango честито и от мен.Лека и безпроблемна бременност Hug
Norra съжалявам за Ева,но ще мине.Всички казват ,че пъпките зарастват и дори на тази възраст не остават белези.Само още малко и всичко ще свърши и няма да спомняте Wink

Общи условия

Активация на акаунт