Отговори
# 30
Нора, дано пъпчиците бързо се махнат. И не се притеснявай за белезите. Дори и да остане нещо (което според мен е малко вероятно), сега има много препарати, които заглаждат белези. А и кожата на дечицата е толкова силна (млада, здрава), че съм сигурна, че ще се оправи.

# 31
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА,КИАРА,МОНИКА,СТЕЛА,РАЯ,АН МАРИ,ТЕОДОР,ДИЛЯН,ВАЛЕНТИН,ХРИСТИЯН!Дано не съм пропуснала някого! Да са здрави, усмихнати и много щастливи!

Манго, аз по интуиция се усъмних, дали не си бременна, защото от 1 седмица ми се върти в главата, че си бременна JoyЕх, че хубава новина!

# 32
  • Пловдив Белащица
Дени, ще се окаже на края, че имаш някакви скрити заложби  Wink. Благодаря ви още веднъж за пожеланията момичета. На който иска да му се връщат  Heart Eyes

И да се оплача малко - миналата бременност ми се гадеше, сега два пъти повече  Mr. Green. Т.е. по цял ден и по от рано се започна, ама ще го преживея и този път, няма да му се дам  Crazy

# 33
Аз от няколко дни не съм се включвала, а какви хубави новини.
Манго, честито, лека и безпроблемна. Дано гаденето премине бързо.  Hug
Гери, много се радвам за зет ти, дано продължава подобрението.  Hug
Иглика, тортата ти е невероятна, направо си е бутикова.    bouquet
Нора, Ева е страхотен бонбон, дано бързо минават пъпките и важното е, че не се чеше.
Да не забравя накрая да поздравя всички рожденници, които съм пропуснала, включително и днешните! ЧРД! Да са живи и здрави, весели, засмени и много, много послушни! Специални поздрави на "познатите" ми Мити на Дакра, Бети на Съншайн Мери, Киара на Гери, Калина на Мила_па, Моника на Ива и Мони и другата Моника, Дилян и Ан Мари!
На мамите - весел празник!     bouquet
Днес май е рекорда по рожденници - и какви почерпки - жалко, че съм на диета.
Накрая да ви покажа и моята рожденничка. Качих няколко снимки, но май не попаднах в точния албум. Ще извинявате. В началото е от празника с прабаба й, която стана на 75, после с подаръка - лаптоп, който толкова й харесва, че дори и на гърне е с него, има и един жалък мой опит за домашна торта с кукла, която беше съборена преди да успея да щракна, както и няколко от детския клуб, където предимно ревеше за мама от всички, включая баби и прочие. Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352868

# 34
Ей аз сега се сетих, че то днешните рожденници са с връзки JoyНали на 14.03. е роден и внука на Симеон.Аз даже като преносвах Митито и татко все ме бъзикаше,че чакам да родя с Калина Laughing
В нашата стая имаше една мама дето роди на 14 и идваха да я снимат от един вестник.Казаха,че ще получи специална поздравителна картичка от царското семейство.

# 35
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Да тогава получиха само софийските мами поздравления, или така ми се върти в главата.

Васе, а кога е предполагаемия термин?

# 36
Нора, Вики и тя имаше едни големи пъпки, но слава Богу по лицето белези не останаха. На 2 други места има зачервено, но на лицето нищо, така че не се притеснявай за това.  Peace Дано не я сърбят, че е много неприятно.  Hug
Гери, предложението ти за темичка е страхотно. Simple Smile
Весело изкарване на всички днес и ще очакваме снимки.  Laughing

# 37
  • Пловдив Белащица
Дени, в началото на ноември 3-7. Моят цикъл защото е удължен и на всичкото отгоре различен, сега ще следим по бебето.

# 38
  • София

Честит рожден ден на патерици на Мити и Бети!
Честит рожден ден и на днешните рожденници  Калина,Киара, Стела, Моника,Дилян, Рая, Ан Мари,Теодор, Валентин и Християн !
Пожелавам на всички много здраве, щастливо детство и верни приятели Hug

За мамите:

Манго, честито ! Лека бременност ти желая, много се радвам за вас Hug

Признавам, не съм чела от няколко дни Embarassed, надявам се в понеделник да успея да го направя. Извинявам се ако съм пропуснала и други поводи за поздрави Rolling Eyes

# 39
  • Пловдив
С малко закъснение и огромни прегръдки ЧРД на Мити и Бети
Да растат здрави, любознателни и безкрайно много обичани!

Да са живи и здрави и днешните виновници да се черпим, макар и вируално - нежните Киара, Калина, Моника и Стела и мъжката част - Дилян и Теодор  

Букет за страхотните им майки

# 40
  • Пловдив
Mango  Hug Новината е страхотна! Лека и безпроблемна бременност и здраво братче или сестриче за Андрея накрая  Hug

Толкова такива хубави новини има около мен напоследък - кумицата ми е бременна и живот и здраве ноември ще ставаме кръстници  Heart Eyes
Втора колежка се похвали, че и тя чака бебче, и то след 2-3 години напразни опити за второ детенце.
Сега и тук  Hug

# 41
Да продължа с добрите новини:
Днес на рождения ден на Калина се видяхме с кумовете и разбрахме, че и те чакат бебе. Радостта ми е огромна, тъй като те от повече от 10 години се опитваха, ама ... все не ставаше. Преди 6 години и кусур си осиновиха една прекрасна дъщеря и сега тази новина, че ще я правят кака е страхотна  Heart Eyes

# 42
  • Лондон/Пловдив
Днес на рождения ден на Калина се видяхме с кумовете и разбрахме, че и те чакат бебе. Радостта ми е огромна, тъй като те от повече от 10 години се опитваха, ама ... все не ставаше. Преди 6 години и кусур си осиновиха една прекрасна дъщеря и сега тази новина, че ще я правят кака е страхотна  Heart Eyes
Това е супер новина ,много се радвам за такива хора  Grinning
Дано им се роди детенцето живо и здраво Praynig

# 43
Честито на най-многобройната дружина рожденници -
прекрасните Калина, Киара, Стела, Моника,
Дилян, Рая, Ан Мари,Теодор, Валентин, Християн!
Да са причината за усмивките по лицата на мама и тати,
да са весели и щастливи дечица,
и да са много здрави,умнички и добри!

Поздравления за прекрасните им майки!
Да са все така готини,щастливи и красиви!

Лили,много хубава новина за кумовете ви!Страшно се радвам за такива хора!Поздравления!  bouquet
В новините на В ТВ тази вечер гледах Ан Мари и мама...забравих името ,бибилота,ли беше  Embarassed, дадоха ги как празнуват заедно рождения ден на Симеон -Хасан! Grinning

При нас купона снощи беше на 6!Рожденничката беше много щастлива!По-късно ще кача фото материала! Wink   А вече отпразнувалите,да не чакат специална покана,а и те да качват снимки! Flutter

# 44
  • Пловдив
Страхотна новина наистина! Да мине бременността й леко и безпроблемно, със здравичко бебче на финала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт