Керамична преса за коса! - 2

• 170 013
  • 890
  •   1
Отговори
# 645
60 вата е.

# 646
Ако ти се занимава пусни една снимчица как ти изглежда косата след като си я изправила  newsm17

# 647
Обещавам, че щом се подстригна ще се снимам как съм преди и след пресата ...

# 648
А изправя ли се на мокра коса?

# 649
А изправя ли се на мокра коса?

На мокра коса не трябва никога да се изправяш, ако не искаш да останеш без коса, независимо какво пише на пресата. Laughing

# 650
За кой модел точно на Remington става въпрос?  Аз много ги харесах, но това с ниските ватове ме притесни малко. И аз бих искала да видя снимки преди и след, защото ме е много страх да не си взема някоя, която няма да успее да справи с косата ми.

# 651
  • София
Обещавам, че щом се подстригна ще се снимам как съм преди и след пресата ...
аз с нетърпение очаквам да видя ефекта Simple Smile

# 652
А това без коса не е вярно. Купих си пресата и се поизправих. След това се изкъпах и пак се изправих не на 230а на 200 градуса. Косата доби един блясък мекота. И като пипам плочите са някак си мазни. Не са като обикновена преса. Имах керамична на Филипс уж много добра нефритени  плочи. Косата като я изправех изглеждаше се едно не е подстригвана с месеци. А с тази като се изправих не забелязвах цъфнали връхчета и т.н. Ватовете не са определящи поне за мен. Ще покажа снимки и всеки ще направи изводи.

# 653
  • София
Galka1606,а чета за нея че впръсква балсам.Има ли резервоарче някъде което трябва да пълниш или що е то?Много странна функция ми се вижда това,но като те чета явно има голям ефект от тоя балсам,та ми е чудно каква е тая работа с балсама и впръскването.

# 654
Балсам не се впръсква от никъде. Но плочите писах по горе че са някакви мазни мисля че от самото покритие. Не си го обяснявам и аз, обаче после косата е мн мека лъскава пухкава. Напълно оправда очакванията ми.

# 655
  • София
така пише в описанието на самата преса от линка който си дала Simple Smile затова питам

# 656
Все още чакаме снимки, да не ни забрави... newsm53

# 657
# 658
  • София
ооо браво,а колко време ти се задържа тоя ефект на абсолютно изправените крайща?И какви продукти за изправяне ползваш?

# 659
Купих си на Л'ореал термо мляко мн ми го похвалиха. А еми това ми е второто изправяне до къпането стои права само в корените леко се начупи ама на най-долния пласт иначе отгоре е шестица.

Общи условия

Активация на акаунт