Кое е най-странното или откачено нещо, което сте яли

• 9 129
  • 152
  •   1
Отговори
# 30
По принцип съм склонна да вкуся от всичко. Не ме притеснява - щом има живи хора, които също го ядат, значи и аз ще го превъзмогна.
Но веднъж в Хонг Конг ми сервираха едно нещо, което в превод от английски звучеше като "филе от раци с черни гъби". Да, ама не! Ястието беше една пихтиеста помия, нещо средно между сополи и повръщано /а и вкусът му беше такъв/, а в тоя редкоч плуваха някакви супер гадни тлъсти гъбки. Едвам го преглътнах, но тъй като бях на официална вечеря, се напрегнах и си го изядох. При това с усмивка на уста и мляскайки от удоволствие. Никога не съм била толкова лицемерна.

# 31
По принцип съм склонна да вкуся от всичко. Не ме притеснява - щом има живи хора, които също го ядат, значи и аз ще го превъзмогна.
Но веднъж в Хонг Конг ми сервираха едно нещо, което в превод от английски звучеше като "филе от раци с черни гъби". Да, ама не! Ястието беше една пихтиеста помия, нещо средно между сополи и повръщано /а и вкусът му беше такъв/, а в тоя редкоч плуваха някакви супер гадни тлъсти гъбки. Едвам го преглътнах, но тъй като бях на официална вечеря, се напрегнах и си го изядох. При това с усмивка на уста и мляскайки от удоволствие. Никога не съм била толкова лицемерна.

Ти си готова сървайвърка. Що се не пробваш поне неко лев да изкараш  Laughing

# 32
Охлюви и жабешки бутчета,за някой може да си е напълно нормално,но на мен ми се сториха доста противни и гаднички.
Също така и кюфтета от елен-те определено ми харесаха.

# 33

Ти си готова сървайвърка. Що се не пробваш поне неко лев да изкараш  Laughing

Многи ги карат да тичат там.

# 34
От магарешко месо стават най-вкусните кюфтета. От едно магаре излизат около 80 кила кайма. Това са страшно много кюфтета.

Чувал съм, че франсетата ядат заешки приплоди. Това е едно от малкото неща, което ми се струва отвратително.

# 35
Шоколад с морска сол.    Страшно вкусно Mr. Green

# 36
  • Варна
Котешка храна Mr. Green

# 37
Цитат
От магарешко месо стават най-вкусните кюфтета.

Потвърждавам Peace И луканките са много вкусни Simple Smile

Аз много обичам да опитвам различни неща и май съм хапвала доста от тези, които тук са изброени за странни - суши, стриди, охлюви и т.н. - харесвам ги. Не видях споменати бели бъбреци, който не е хапвал домашно, може би не знае какво е - това са тестиси  Laughing, не са лоши на вкус. Единственото нещо, което не харесах като го опитах и ми стана още по-гадно, когато ми казаха какво е - сушено филе от делфин  #Crazy

Иначе бих искала да опитам змия, ама още не съм.. И това кенгуру звучи интересно Joy

# 38
  • София

Иначе бих искала да опитам змия, ама още не съм.. И това кенгуру звучи интересно Joy
В Метро има котлети от кенгуру и крокодил. Много им се чудех последния път.
Най-странното нещо /според другите хора/, което съм яла е кашичка от обелени и намачкани домати с намачкано сиренце и пастет. Всичко като се хомогенизира се яде със зрънчо "Зайо Байо".
И салата от домати, сиренце и праскови и пак със зрънчо. Дояде ми се   chef

# 39
22 дни в Япония се наядох на странни неща (наядох е силни казано, като се прибрах бях отслабнала с 4 кг)
- дребни сушени рибки покрити с карамел
- омочи - едни такива като питки от ориз, бит с пръчки в някакви специални съдове, и приготвени на пара - изглеждат много вкусни, но аз не можах даже да преглътна,
- дребен фасул в един особен сос, но леко вече вкиснат, като го вземеш с пръчиците и то се тегли на конци, за японците страхотен деликатес, мен ме посъветваха изобщо да не го опитвам, за да не направя шоу в ресторанта
- сладко от боб (това е единственото нещо, което от ми хареса)
- руло от рибено брашно, боядисано в бяло и розово, навито като бонбонче (мислех, че е вкусно, защото изглеждаше много апетитно, оказа се....)
- суши със сурово патешко месо
- сладко от кестени (това също е много вкусно)

# 40
Имаме различни критерии за странност. Единственото, което помня са топченцата от един храст, които нагъвахме в детската градина. После ни поиха с прясно мляко, да не би да сме се отровили.
И понеже темата не е свързана с пиенето на странни неща, няма да споменавам къната на мама, която сестра ми помисли за кафе, нито одеколона, който погълнах на един студентски купон.
Няма кой да бие по точки NikiFin, с л..няната супа.  Sick

# 41
Блонди, да се махаш с твоето сладко от калинки  Hug Виж хората какви неща са яли  Joy Супата с лайненце ми е фаворит. След нея каквото и да прочета, ще бледнее и няма да ме впечатли...

# 42
  • София
Когато питах моята вуйна ,как нейните кексове са толкова вкусни, тя ми отговаряше така;
"Ами като мина да забърша на едното дете сополите, на другото дупето и ................вкусотия Mr. Green
Сега е момента дамите от Готварския да ме изядат  Whistling

# 43
  Като дете съм яла луковичките на минзухарчетата. Много са вкусни,леко сладки,хрупкавки,сочни. Не са отровни. Разбира се,преди това се обелва люспичката. Минзухари от поляните,с малките жълти цветове. Някой да не вземе да опита от лилавите или от едрите декоративни,че за тях не мога да гарантирам,че са безвредни.
  Безвредни и приятни на вкус са също "мустачките"на лозите. Сещате се,тези дълги и извити израстъци,дето служат на растението за захващане. Кисели са на вкус. Трябва да се внимава лозите да не са пръскани с препарати.
  Младата букова шума също става за ядене. За салата например. Козичките я обожават.
  Изобщо,ако ме оставят някъде в гората,няма да умра от глад.Намирам си разни треволяци.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 12:08 от maraidara

# 44
тебешир , суров картоф Rolling Eyes Embarassed

Като ученичка и аз не знам точно за какво. Нещо за бас беше май newsm78

Общи условия

Активация на акаунт