И тя беше с такъв проблем иначе..
Целулит нямам, но не е това тяло от преди да забременея
Аз говорих от опит. Бяха ме поставили на диета по време на бременността - само плодове и зеленчуци и наддавах драстично
Та накрая взех решение, че така и така ми се карат докторите, поне да си хапвам сладичко/щото си го обожавам/ поне да имат за какво да ми се карат
Ами то отивам на консултация и за цял ден съм изяла една ябълка и една маруля и доктора ми вика много ядеш 
Гоги беше такъв, то не че сега е от най-ящните. То молби, то готвиш каквото яде. Това си е притеснение за родителите, но...то само ще покаже какво му харесва и какво не. Като му харесват пюретата му давай. Не е срамно никак
С Венци пък съм на другата крайност-способен е да ме събуди в 6 часа сутринта с рев, за да му правя закуска.
и то е стакава дълга косичка. И сега Тошето си има прякор - аборигенчето
Има един дядо от когото купуваме мляко и той все разправя как в тяхния род все по 2 момчета има. И аз му викам - от млякото ще да е, да носи мляко от семейство с моми
Всяка вечер като си легна, се обръщам по гръб, слагам ръка на корема и чакам.... ама до сега нищо. Надявам се в най-скоро време да го усетя, че ще се побъркам. Плацентата ми е на предна стена, сигурно има значение и това, но с Гергана горе-долу по това време усетих движение. 

От вратата навътре не влезе,орева орталъка....Косата му започна да расте и пак се къдри

Постригахме се ,ама само връхчетата и оформяне и то не си личи много,Юл седя мирно и кротко и много слуша,хареса и,по едно време дойдоха и нейните приятелчета близнаците и тях да ги постригват,и стана неочаквана среща,вдигнахме салона във въздуха,е скарваха ни се и седяхме кротки,сега съм аз наред,аз ще се пострижа да личи не като Юл връхчета
,а другия месец като се стопли ще я заведя пак по късичко да я напоравят,за жегите 
http://media.snimka.bg/2416/011087381-big.jpg 

Препоръчани теми