Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите с миризмите при печене на скара на балкон?
Има ли електрически скари, които не произвеждат миризми?
Какви алтернативи на печенето на скара препоръчва форумът?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите с миризмите при печене на скара на балкон?
-
Има ли електрически скари, които не произвеждат миризми?
Много потребители обсъждат електрически скари с функции, които значително намаляват дима и миризмите. Някои модели имат мазнина за оттичане и покритие, което минимизира отделянето на миризми. Например, скарата Philips се споменава като вариант, който произвежда по-малко дим в сравнение с традиционните скари.
-
Какви алтернативи на печенето на скара препоръчва форумът?
Вместо печене на скара, много потребители предлагат използването на грил-тигани, тъй като те намаляват отделянето на миризми и дим в помещенията. Освен това някои използват електрически скари, които са по-подходящи за затворени балкони, а други предпочитат да готвят на открито, като например в дворове или по време на пикници далеч от жилищни райони.
-
Каква е практиката за печене на скара в блокове с много апартаменти?
-
Какви съвети дават форумците за печене на скара на балкона?

Имаме компактно BBQ на дървени въглища и чат-пат ходим на пикник/вила и си хапваме месце на скара.
Абе още не сме го измислили...
