Ави, днес, утре вероятно ще започнат да избиват, гадно е че вдига толкова висока Т, но пък е нормално, давай си и нурофенчето и дано леко да минава!

Еленчо, прегоряла си ги, да, ама и така не им прощавам, няма лесно да се отървеш от мен.
Защо не и увеличиш малко капките Цитросепта на Стелето, аз вече давам профилактична доза по 6 капки дневно, но Ева е 13кг, стигнах и до лечебната и за 2 дни ми се оправи, доволна съм много и без това си и ги даваш по принцип.
Марти, аз имах лохии цели 50 дни, ти защо реши, че това ти е цикъла?
Пазете се, че да не станете 5 членно семейство след 9м!
Роси, успех на Боби на турнира!

Миркам, дано оздравява Криси по-бързичко, а на теб леко то завиждам за следобедната дрямка да знаеш.

Бубе, ти за къде си се разбързала?
Да не би нещо...моренце, тука кафенце, а?
,ами
Петьо без температура изкара ,само малко пъпки имаше.
,много ги обичам тези фунийки 
- по колко и има ли ефект ?Искам малко да им подсиля имунитета.
. Явно си липсваме доста, но тя поне не го осъзнава, докато не ме види или не ме чуе по телефона (като това последното вече го избягвам, за да не я разстройвам). Аз по цял ден (на 15-тина минути) си гледам албума със снимките й и мине не мине звъня в нас да видя как са
. Ще свикнем, знам. От друга страна сега съм ангажирана с други неща и се чувствам малко по като човека, който бях. Стоенето в къщи, лека-полека почваше да ми се отразява зле и само анализирах детето дали нещо му няма, дали аз нещо не съм в ред...абе, кофти работа. Сега се отървах от тези си мисли и чувства и се наслаждавам много по-пълноценно на съвместните ни мигове.
ако не я сваля пробвай със свещички,те са с по-дълго действие.

.

Докато публикувам и Роси се разписала

. За следващата сесия ще се постарая повече, тя е през юни-юли. Само единият учебник ми е 1300 страници, как се чете не знам, но мисля следващите дни да разбера
. Но ще почвам с ученето от по-рано.
! Нищо , че е само вътрешно първенството. Важно е, че детето расте със шампионски дух . Успех и на държавното! Абе не е ли много рано на 6 години - шах?
.