Ехххх, март месец си дойде и бебешкият бум ще донесе!

• 12 627
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Привет!
Честити рожби на всички обебили се, извинявайте, че не е поименно, но са много! Blush Да си ви живи и здрави!  Hug  bouquet
Роси, може би твоята девойка иска да се появи на термин?  Wink Късмет и леко раждане! На всички останали също!  Hug
Ние от вчера сме в пълен състав, още свикваме един с друг. Баткото се радва повече от очакваното, само иска да стои при бебето и да го целува и гали. А като почне да реве, плаче и той.  ooooh! Алекс суче, но явно не по много, защото не издържа по 3ч и пак почваме. Понякога се изкушавам и му давам изцедена кърма от шише, за да знам, че не реве от глад  Blush Любима, оказа се права - засука си човечето  Heart Eyes Иначе не е напълно здрав, нослето му е запушено и диша трудно като суче или спи Tired Днес педито го гледа - слава богу, дробчето поне му е чисто, но ще капем капки. Благодаря ви, че ни мислите!  Hug
Маруся, много се натъжих и аз от твоя разказ  Sad Cry  Ужасно е, че се случват такива неща. Кураж, миличка! За забременяването - на мен моят д-р ми "позволи" на 6м след предното секцио да работим за второ. Мисля и Марти24 от нашата тема беше с толкова разлика между двете бременности, след първо секцио. Пожелавам ти да ви дадат по-рано и на вас зелена светлина и да ни зарадваш с две чертички, както и другите мами!  Praynig Peace Hug Много те прегръщам!  Hug

# 256
 Shocked

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 21:24 от marussia

# 257
Искам да помоля някоя мама да качи тази снимка на Крис за 1ва страница,че аз не знам как  Embarassed http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11099073 , благодаря предварително

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 16:11 от rusana

# 258
Ехо, привет и от нас!
Почвам подред, че не мога да запомня от няколко страници кой какво е писал.
The_light_2008 , на мен също изобщо нищо не ми капе от гърдите, но си имам кърма.Както вече писах, не е в огромно изобилие, но явно стига, щом всеки път памперса е пълен до горе   Crazy Аз даже не се и цедя, не ползвам и пъдплънки.Така, че - споко, това не значи, че нямаш кърма  Peace
За излизането - аз, да ви кажа честно, не съм засичала минутки.Всеки ден отварях прозореца бебка да спи така, продължителност - зависи от времето.Един ден беше слънчево и цяла сутрин си спа на отворения прозорец. А на първата разходка седяхме 2 часа.

Сисилота, на мен пък кокалчетата на пръстита са ми така, едни груби и все едно се белят.Предполагам, че е от липса на витамини.Аз възобнових Матерната и май се пооправям.
Отиваме да се кърмим и после ще дописвам.

# 259
  • Ловеч
Маруся, нямам думи. Ти си едно изключително момиче, което заслужава да получи пълното и абсолютното щастие на света. Прегръщам те силно и се надявам да успееш да си стъпиш на краката, за да вземеш това което ти се полага.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 16:42 от Айрис

# 260
Маруся, ти каза - каквото господ даде... Господ ще го даде, бъди сигурна! Fever си беше написала в подписа нещо, което никога няма да забравя - "Когато Бог отнеме нещо от твоята хватка, той не те наказва, а просто изпразва ръката ти, за да получиш нещо по-добро."
Много силно те прегръщам, не минава и миг, без да мисля за теб... Много ми е мъчно...
Даниелка, и теб те прегръщам и ти се възхищавам много! Как намираш сили да ни четеш и да бъдеш положително настроена, да се радваш с нас...

# 261
здравейте мамчета,
не съм ви чела, още влизаме в час.
Само да кажа, че с бебка сме си вкъщи и сме добре. Ще резказвам после за раждането, защото си беше страшничка.
Съжелявам много за това което се е случило на Маруся. Дано имаш достатъчно сили, за да продължиш напред с тази болка. Hug
Честито на всички обебили се мамита. Добро настроение вече трябва да е в нормална стая, снощи звучеше доста добре. Не можахме да се засечем днес.

Ние се окопитваме с таткото къде сме и какъв режим ще създадем на бебка. Утре ще ви кача снимки.
За сега лека и  Hug

# 262
Маруся...толкова ми стана тъжно...дано намериш сили да продължиш напред, а аз вярвам че ще е така Praynig Hug
Elwing, радвам се че вече сте си вкъщи!
Добре дошла и на Elq!Чакаме снимки и да разказваш! Wink

# 263
Благодаря ви за милите думи!В понеделник като ми свалят конците ще попитам колко се чака!А това време ще е много за мен ,имам ендометриоза и не се знае дали изобщо ще мога да забременея,но каквото господ даде!!! Praynig

Сега се чудя какво да правя с големите покупки-шезлонг на фишър прайс,въртележка,ел.стерилизатор на авент,възглавница за кърмене и др. май ще се насоча към продавалника!!!

Пия хапчета за спиране на кърмата!Толкова се бях навила да кърмя и имам кърма..... ooooh!

На чакащите желая късмет и живи и здрави бебета! Peace Praynig Hug
Маруся,миличка, ужасно съжалявам за случилото се!Едва ли могат да се намерят думи за утеха,но се надявам болката да стихне. Искам само да ти кажа,че ендометриозата не е нелечима (поне може да се държи под контрол) и следваща бременност е напълно възможна.Твоя АГ ще знае каква терапия да ти предпише.

# 264
Честити нови бебчета!!!!Да са живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване!!!

Маруся  Hug Hug Hug Дано намериш сили да продължиш!!!Имаш нашата подкрепа!!!

Аз да ви се оплача - от неделя след обяд кърмата ми намаля Sad Борко беше много неспокоен, дохранвахме го. Сега вече ми се връща кърмата, но той пък блйова млякото като фонтан. Много се притесних - звъннях на доктора да питам и той ме успокои. Да давам само кърма и да не се цедя постоянно, да не му давам повече Фризолака, а да го слагам на цицата. Явно се засища с кърмата, пък в понеделник на консултацията ще го видим как наддава Praynig Peace

# 265
  • София
 cryМаруся,
Нека Бог ви дари в най- скоро време с най- голямото щастие!!! Praynig
Бъдете силни и вярвайте!!! Ние сме с теб !

Аденис  bouquet , Ивет82  bouquet,
 Честити дечица!!! Много да са ви здрави и добрички!!!

Елвинг, поздрави за пълния състав вкъщи!!! Hug
Ели, добре завърнали се у дома!
Крем за лице
аз знам, че не трябва да слагаме на новородено. Като попорасне и се появи по- силното слънце- тогава ще мажа съсъ слънцезащитен.
Да ви се оплача, Мария не е наддала въобще, дори не си е възвърнала напълно рожденното тегло  Cry Cry Cry
Казаха да й давам след ядене по 30 гр. АМ  Cry Накараха ни да се кърмим в кабинета, ама то беше толкова топло и тя заспа, а заспи ли - нищо не може да я събуди освен глад! А явно не беше гладна...   Казаха че за пет минути трябва да изсуче 80 процента от гърдата, а качи само 20 гр. Сега ще предприемам житно- орехова диета, да видим тая кърма ще се засили ли... А иначе си дриска момата много порядъчно- направо въобще не очаквах да ми кажат такъв резултат  Confused
'Айде Cry, сега ще ходя да го правя смотаното Misc Baby Bottle

# 266
  • София
rusana, аз едва изцеждам 60 грама преди да е сукала, след това си я дохранвам с изцеденото. Макар гледам да редувам едно кърмене, едно АМ.
*Nikita*, на мене ми тече кърма от гърдите, дори мъжът ми вчера се бъзикаше, че разливам храна по пода, но на беба пак не й стига. Дали защото заспива на гърда, дали защото я дохранвам от самото начало с АМ. Направо незнам. Исками се да я кърмя максимално, но това висене на гърда направо ме побърква. Нищо не мога да свърша в къщата.
Маруся, моите най-искрени съжаления. Дано скоро пак се похввалиш с добра новина.
Elg, добре дошла отново при нас. Бързичко да влизате в режим:)
oki4, аз затова не разчитам само на себе си и почти нав сяко ядене я дохранвам, колкото и да не искам

# 267
Маруся,съжалявам,мила за всичко което си преживяла!Загубата на Стоян се надявам да те направи по-силна.А пък сълзите и мъката никога няма да спрат.Моите съболезнования!
Аз също съм от Бс и направо се ужасявам,четейки подобни постове,защото такива покъртителни истории са чести в нашето АГ!
Момичета,честито на всички родили и леко раждане на останалите от вас! Hug

# 268
Glafira и ние сме така.Кърмя го през хранене.Като храненето ни е през 3ч.Редивам АМ с кърмене.
Много ме болят зърната,до кога ще е така? Само слушам ...ще ти мине... докато ти загрубеят ... скоро..... е кога е това скоро???Никой не казва точно време.....дни ли...месец ли? Мажа се с кремчета ,но те не помагат..писна ми да търпя адската болка всеки път като кърмя.Защо нищо не става по лесния начин.?

# 269
Здравейте,
влизам да се похваля, че на желаната от мен дата 13ти Март (петък) станах мама на бебе Йоанна, родена нормално във 2-ра Градска болница! Благодаря на всички, които се грижеха за мен! Поздравявам всички ви, междувременно станали мами, и още очакващите! Пожелавам ви моето щастие! Бързо възстановяване всички и нека ви радват бебоците!

Общи условия

Активация на акаунт